Just gonna stand there and watch me burn


Bilder från midsommarfirandet i Norrmjöle.

Det har varit mycket nu på slutet, skolan har rullat igång igen och tyvärr har inte datorn varit med då vi inte har fått våra skåp ännu. Men jag lovar, när kameran är tillbaka och vi har fått våra skåp så ska jag uppdatera mer! :)
Idag har jag jobbat iallafall och det gick awesome! Eller aa, påvägen dit så stannade mopeden hela tiden så pappa var tvungen att skjusa mig och jag blev en halvtimme sen... Lyckat nej? MEN jag sålde en kamin med montering :D Intressant? Nej, men whatever ;)

Imorgon väntar iallafall tävling på Bussjö som familjen ska kolla in innan vi drar vidare till mormor och morfar för go'maten ;)

I knew it :D

Ohyeeaaahhh, jag hade rätt om mitt schema! Så där kommer de vara ett tag nu, iallafall fram tills jul, sen har jag inte kollat hur de ser ut :) Men ändå, huuuur awesome?! Mkt awesome! Dessutom så har vi ingen italienska imrn så jag börjar 11.40! Kung. Detta läsår började ju bra :D Förutom att jag saknade Emelie som fan :(

Nu: leta fram skrivhäften och slå in Emelies paket. ;)

Hoppashoppashoppas



Hoppashoppashoppas på att detta stämmer, för om de gör de så får jag ett underbart schema. Iallafall period 1 :D

We are miles away from each other



Skallen hänger inte med och det känns tröttsamt att bara sitta upp. Kanske en anledning att sova tidigt idag? I think so. På onsdag börjar ansvaret igen ;)

All comes to a end



Heeey peeps. Today är det söndag. Det betyder att dom flesta börjar skolan imorgon. Iallafall dom lägre klasserna och ettan på gymnasiet. Vi andra börjar på onsdag :) Fett skönt! Börjar faktiskt ändra mig med skolan. Tror det kommer rulla på bra, jag mena. Även fast vi bara är fyra stycken i klassen (Dom andra fyra bytte) så har jag ändå underbara klasskompisar och dom andra kommer jag ändå träffa på rester osv I guess. Aja, varför fundera för mkt på de? Bara ta de som de kommer :)

Nu ska jag iallafall få i mig lite mat, sedan ska jag ut och jogga hade jag tänkt. Och fortsätta med den där rensningen jag påbörjade igår bland mina kläder. Det gick bra att slänga ut allt, men sen blev de jobbigt :(

To all of you girls out there


Jessie James - I look so good (without you)

Denna låt känns som en egoboost. Mår du dåligt och behöver lite peppning, lyssna på denna låt!

Välkommen in!



Tänkte visa er garaget vårat men de gick ju som de gick. Ser mkt mindre ut än vad det egentligen är och jag har tagit med en kass kamera :( Inte bra. Men här har ni iallafall allt som bör nämnas: Min BMW som är lite sönderplockad, min moppe som är helt sönderplockad (vi har iallafall hittat felet på den, den har skurit rent gammeldags som pappa och peter sa) pappas motorcykel, en Aprilia (Som inte heller fungerar), lillebrors cross (som pappa sa va min också.. men det gick ju som de gick) och så det nyaste tillskottet, lillebrors moppe som också är en Aprilia :)
Snart kommer väl våran ski doo 550F, men den lär stå i förrådet :)

Hey my lover, were are you?



Jag saknar värmen mot huden.
Jag saknar smaken av saltvatten mot läpparna.
Jag saknar känslan av att bara vara.
Jag saknar hur man kunde gå runt och inte bry sig om vars man befann sig.
Jag saknar dom vänliga människorna.
Jag saknar Kreta.

Happy B'day!



G R A T T I S  V Ä R L D E N S  B Ä S T A  P A P P A  P Å  2 3 x 2 + 1 D A G E N ! ; ) ; D


Det går segt, väldigt seeeegt


Bild lånad från google

Mopeden är fortfarande sönder, vi har inte kommit längre på BMWn, och jag vill se Nitro Circus! Vet ni hur grymt det hade varit att få träffa dom på riktigt? :O :D

Somebody said you got a new friend. Does she love you better than I can?



Termometern ute visar 14 grader. Varmt? I don't think so. :( Hösten verkar ha kommit och jag vill helt ärligt inte att den ska komma. Jag vill inte börja skolan. Visst, de ska bli kul att träffa alla igen, göra någonting av dagarna. Men klassen. Hur blir det med den? Det var länge sedan jag trivdes så här mkt med en klass som jag gjorde i ettan. BP1H var underbar med sina åtta medlemmar. Iår är vi en ny klass. BP2H. Med fyra medlemmar. 4 stycken har lämnat oss och jag undrar hur det kommer att sluta. Kommer det bli lika bra som förra året eller kommer det gå piss? Kommer lektionerna äta upp en och man orkar inte med att plugga så mycket som man måste?
Jag kommer behöva vara koncentrerad till 10000 om jag ska klara av allt som kommer hända i år. I september kommer skotern som det verkar och innan det måste jag börja gymma. Mer träning än joggingen som jag gör nu. För jag ska klara av att köra skoter, även fast ingen tror på mig. Alla tror att Victor kommer klara av det galant, men jag lovar. Jag kan göra det minst lika bra om inte bättre. Det är jag taggad på, men skolan? Jag hoppas att min underbara BP1H kommer vara lika underbar i år, även fast vi bara är fyra.

Just gonna stand there and watch me burn, but that's alright because I like the way it hurts


Ikväll verkar det bli så att man ska vara med bästa vännen igen! Iallafall träffas en liten stund innan jag somnar. Lillebror ville nämligen till Bull och föräldrarna är bort så jag måste köra moppen. Var inte så peppad på att köra den men :P Får väl se hur långt jag tar mig innan han stannar! :) ska bli skönt att träffa Ida igen iallafall :)

Under tiden så tycker jag att ni kan lägga till mig på Bloglovin' :) Låter väl bra? ;)

I'm lovin' it


Bilder från we♥it
Jag har nått någon grej för skjortor, det är grymt snyggt!


Vissa känslor kan man inte förutspå



Tävligen med Louise gick sjukt bra. Många vänner och bekanta som sms röstade men tyvärr gick det inte hela vägen och hon hamnade på en andra plats, vilket inte är så himla dumt det heller! För att Louise ska kunna ta sig till Stockholm där slutet av tävligen är (eller vad man ska säga) så behöver hon din hjälp. Klicka här för att komma till hennes blogginlägg där det står vad du kan göra! ;)

Solen lyser, det är 20 grader i skuggan och gissa vad jag ska göra? Städa....... hehehe, skitkul att göra det verkligen. MEN vad gör man inte för att göra mamma glad så hon kan skjusa in mig till cyberphoto så dom kan hjälpa mig med kameran. Mer teknisk än så var jag tydligen inte. Glad är jag ändå för ikvl blir det taccos hemma hos ida! :D

Det är inte min vecka helt enkelt



Internet försvinner, datorn laggar, kameran som är två månader gammal lever sitt eget liv, BMW:n ville inte sammarbeta och jag är less. Sorry, men jag ska uppdatera mer sen. Måste kolla med cyberphoto vad som har hänt med min kamera, träna, duscha, äta, packa och sedan dra till Louise. Där väntar övernattning tillsammans med henne, ofc, och Alma. Imorgon drar vi till Pite och Nolia där Louise ska sjunga. Får hoppas att min otur inte smittar av sig ;)

Emelie


Photoshoot



Hade photoshoot idag med Louise och Emelie. Dåligt väder men bra bilder. Tyvärr så blev det mycket skakiga bilder så ett stativ ska inköpas känner jag. När det blir är fortfarande en stor fråga.
Fler bilder kommer senare för nu sammarbetar inte min skalle längre ;)

4. Dark


Modell: Emelie
Plats: Segasjön
Tror inte jag behöver skriva mer än nummer 4 - Dark ;)

31. Flowers


Bild tagen på roadtrip genom bergen i Kreta :)

Fjällvandring i Hemavan


Älskar nemos ansiktuttryck på sista bilden! HAHA!

Hey guys! It's here!

Äntligen är designen här! Har lite småsaker som ska fixas till men just nu känns det bra iallafall. Vitt är väl inte det roligaste men jag tycker det känns bra.. Det är väl huvudsaken? :) Anyways.. nu ska jag se lite tv, tagga morgondagen då jag äntligen ska få träffa Emelie (har inte träffat henne sedan vi sommarjobbade.. typ 4 veckor sedan? Craaaazyyyy) och såklart Viktor Vic Meier. Länge sedan man träffade honom med så det ska bli riktigt roligt! :)


I love the way you lie


Eminem feat Rihanna - I love the way you lie

We got a problem



Fyfan vad jag ångrar att jag har färgat och blonderat mitt hår.. Sista bilden är tagen i februari 2007, då hade jag bara slingat mitt hår två gånger tidigare, tror det var 2004, någon månad innan kusinen föddes.
Frågan är om jag skulle passa i den färgen nu? Ska jag färga över mitt blonda hår? Utväxten som har blivit är inte fin om jag säger så.. Dessutom skulle längden på håret inte skada ;)


Hey, soul sister!

Heeey people, missed me?
Dagarna har rullat iväg och vips var man tillbaka.. eller aa, var ju inte iväg så länge och för det mesta satt man nog i bilen. Skönt var det bara att komma bort och det är någonting med mormor och morfars stuga. Jag blir hur trött som helst och vill bara sova.. Tråkigt men sant. En annan sak som var tråkigt där uppe var, att det första jag gjorde när jag kom fram var att kuta och kolla jordgubbsplantorna. Fanns det några jordgubbbar/smulbär? Eh, nej! Blev helt ledsen :(
Nu ska jag fixa vidare på designen hade jag tänk! :)


Design

Yesbox, I know att bilderna ibland är jättesmåa och att dom ibland är förstora, såsom musikvideos så det är en ny design påväg! Amanda hjälpte mig att sätta ihop en enkel header som ska till en enkel bakgrund som är breeeeeeeeed så man kan ha S T O R A bilder! Låter mycket bra tycker jag och det är det jag ska göra ikväll! :)

Update: Sorry people, men jag har inte gjort klart designen. Tiden och orken fanns inte med mig ikväll och imorgon så drar jag till fjällen för att vara med mormor och morfar några dagar. Bara mysa och förhoppningsvis äta dom sjuuukt goda smulbären,(det är jordgubbar som är jättejättejätteeeesmåa och är söta) så vi ses på Fredag eller Lördag! :)

Halfway gone


Halfway gone by Lifehouse

Have you ever seen the real me?



Idag blev det äventyr tillsammans med Louise och Gruffman. Gruffman bestämde vad vi skulle göra och det blev golf.... jag som ville bada i havet :( men, trots att jag är nybörjare så gick det ju bra! Haha, helt otroligt! Inga klubbor for iväg och ingen blev skadad och många skratt blev det. Lovely! Nu får vi ser vad som händer resten av veckan, antingen bliree chill på hemmafronten tillsammans med vännerna, om dom inte jobbar, eller så blire biltur upp till Tärna och stugan!

I won't let go, to this I swear, you won't have to wonder what we are



Träffade underbara Louise idag tillsammans med hennes crew. Trevliga människor och underbart underhållande korpenfotboll kan ju inte göra dagen mer bra än vad den redan var. Det regnade dessutom inte så man ska inte klaga :D Får bara hoppas på uppehåll imorgon så vi kan dra ut på lite äventyr :)

(Jag vet att bilden på lillebror inte har nååååågonting med detta inlägg att göra, har bara en massa sedan kreta på honom och jag lovar.. man blir lika chockad varje gång över vilka miner han kan göra)

RSS 2.0