Grattis!!! ♥


Kreta 2010 i Krista.

Grattis i efterskott på 3årsdagen som gifta världens bästa mamma och pappa ♥


I will never look back



Hej alla underbara och mindre underbara människor! Känns som att jag har kommit in i en riktig pluggperiod och lärarna verkar inte se på en att det är mycket just nu, mer tvärtom! Så idag har jag mitt första prov för terminen + italienska glosor. När det är över så har jag kemiförkortningar till imrn, byggprov till måndag och italienska prov till torsdag. Så ni kommer nog veta vars ni hittar mig i helgen och den närmsta veckan - precis där jag var hela denna vecka. Mitt rum, skrivbordet. Måste bara lyckas hålla igång träningen, har delat upp de så det är drygt en timme/dag dvs. styrka en dag, kondis en dag osv :) Nä nu måste jag göra mig klar för skolan. Men ni vet iallafall om att uppdateringen inte kommer vara på topp, även fast det inte var någon suprise ;)

Lär känna mig

I brist på annat så tänkte jag svara på en lista av frågor som jag hittade på en blogg, precis som många andra ;)

HAR DU:

Ett förhållande: nope, är singel.
En bästa vän: Har några underbara bästa vänner! Bättre finns inte!
Haft ett seriöst förhållande: Jag trodde det.
Dejtat en av dina bästa kompisar: Haha näe, skulle kunna göra de tror ja :)
Blivit kär vid första ögonkastet: Yes i have :)
Fått ditt hjärta krossat: Ohyes
Skrikit åt en lärare: hehe kommer helt ärligt inte ihåg, kan va så, ja :]
Kysst någon och sedan ångrat dig: Inte då men nu.
Ljugit för dina föräldrar om var du är: Har jag säkert gjort, men jag är för lättläst för sånt :O
Några smycken som kostat över 1000 kr? Nope :)

DAGENS:
Klädsel: jeans och en tjocktröja idag, nu mjukiskläder
Frisyr: utsläppt
Låt: love the way you lie
Vill ha: dig och ingen annan.
Sjuka: huvudet
Drog: Gymmet, tro de eller ej.
Saknad: mina underbara vänner
Köp: Nada ;D
Godis: choklad
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: oh my goood. mkt makeup idag hörru ;) haha näe men jag vet inte, länge sen jag vakna ju :)

SISTA:
Personen som sms:ade: Louise
Personen som du kramade: Sofia?
Personen som ringde dig: Mamma
Personen som du ringde: Viktor kanske?
Bilfärd: övningskörning med läraren i stan!
Filmen du såg: ser the wedding date just nu :)


SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: skulle dö på stället.
Våga hoppa bungyjump: samma sak där tror jag.
Dejta någon med mycket tatueringar: det är snygg, så länge det inte är för mkt! :)
Kalla dig själv lycklig: det skulle jag väl kunna säga :)
Hellre ta bilden än vara med på den: beror på plats, med vem osv ;)
Kunna gråta över en kille: ohyes, snäll eller inte.
Kunna gråta över en tjej: om de var min vän.
Ljuga för någon: är oftast öppen som en bok, men sometimes.
Kunna springa 50mil: hahaha då känner du inte mig!

VAD:
Gör du just nu: ligger i sängen och vill sova!
Ska du göra imorgon: skola, träffa Louise, förhoppningvis köpa skor, dans och plugga jävel!
Säger du till dig själv när allt känns svårt: bara att bryta ihop och komma igen!
Har du med dig in på bion: biljett och ett trevligt sällskap ;)
Är det för färg på dina byxor: svarta
Är det för väder hos dig just nu: det är för mörkt för att veta :(
Skulle du göra om du vann på lotto: göra någonting riktigt roligt och flytta till en egen lägenhet i think.

BLANDAT:
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 18 underbara år.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: tror inte de 
Använder du huvtröjor: när jag är hemma så äre mitt bästa plagg.. typ.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: ett till hål i örat och så lite tatueringar hade inte varit fel.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: det beror helt på hur den andra personen är. Men killar är fan i mig snällare på så många sätt :)


We can fall so fast



Just nu har jag pluggat i en timme och tog en liten paus, skrivkramp i handen är aldrig bra ;) Under tiden så tänkte jag att ni skulle få lyssna på denna gamla låten som jag hittade på underbar Louises spellista på spotify!
Under tiden så kan dom datatekniska personerna höra av sig, jag lyckas inte skaffa photoshop, jag är desperat right now! Så hjälp mig om du kan ;)

Måndag morgon borde inte finnas.



Idag är en sån dag som jag bara vill krypa ner i sängen igen. Klockan ringde 05.30(!!!!!) eftersom jag skulle till körskolan. Körskolan är ju kul, men alltså vad tänkte jag med när jag tog den tiden? Lite övertaggad brud kanske?
Aja, gjort är gjort och jag kommer nog undvika den tiden igen ;) Annars gick allt bra. Mitt första motorstopp på länge kom men de gick ba fint ;) Nu väntar PRODT lektion x2 lunch och italienska innan jag slutar för dagen. Om man glömmer alla läxor som är hemma ;) En vanlig dag helt enkelt! :)

If there is anyone who can understand what is happening, it´s you.



Såhär blev rummet efter att jag möblerade om det :) Blev nöjd faktiskt! Det enda som är felet är att nemo öppnar dörren på natten så han tar sig in för att sova och solen får upp där vi har våra fönser i allrummet så solen kommer precis i ansiktet på en... Aaa, dom dagar solen visar sig då ;) Dessutom lyckades jag ta tummen ur röven och ta in skrivbordet efter nyår.. sådär 9 månader senare! Bra jobbat Veronica!

Here's a little story I gotta tell

Är för trött för att skriva så jag bjuder på en musikvideo =) enjoy!



Rihanna ft. Will.I.Am - Photographs

ÄNTLIGEEEEEEEEN!



19 november drar jag och mamma ner till stockholm och södertäjle för att träffa släkten där. Snacka om kul! Först shopping under fredagen, vi kommer fara så vi är framme i stockholm vid elva och så träffa alla under lördag och söndag. En resa som tog ungefär nio år att planera. ;)

Sneakpeak


Inte den bästa bilden men här har ni en liten sneakpeak på vad jag har gjort sedan i lördags.. Känns inte som att jag kommer bli klar på ett tag men det är på gång! Har till och med börja på att gilla den bruna färgen som jag vill byta ut. Vad hände där egentligen?

Man kan inte bara tänka på andra, låta sig själv hamna efter och sedan bli lämnad.



Idag var jag och köpte en kalender. Inte den snyggaste då det fanns några med bilar blandat med graffiti och gejer.. Men den fungerar iallafall! Kändes som att de behövdes då jag blir mer och mer förvirrad över vad man har i läxa, prov (som tur är har vi inte haft prov än) och sedan hur man ska lägga upp träningarna med läxor. Det känns som att det är mycket men det går om man planerar ;)

Nummer 22




Har du någonsin tagit dig tiden att sitta på en sten, låta vinden leka fritt med håret och bara sluta tänka. Bara lyssna efter trädens försiktiga sånger tillsammans med vattnet som slår på stenarna innan det rinner vidare?
Bara sitta på en sten och inte göra någonting annat kan vara otroligt härligt hur konstigt det än låter.
Jag kom på mig själv sittandes på en sten, kameran i handen, munnen öppen och Emelie kollade på mig. Jag var fast hos naturen. Så jag presenterar nummer 22 - mother nature

Autumn is here


The rain will take it all away



Fick kommentaren "du jobbar lika mycket som du uppdaterar bloggen" idag av bästa vännen över msn. Håller delvis med där.. Uppdateringen på bloggen är inte den bästa men jobba gör jag allt! :D
Var iallafall ute och fotade idag med Emelie efter jobbet och vi tog en massa härliga höstbilder! Nu ska dom fixas lite (vill ha PS så man kan leka lite där men tyvärr så har man ju inte de) och sedan dyker dom upp på bloggen! Har kommit på en grej som gör att det kanske blir smidigare att blogga, vi får se :)

Fjällgåsen 163

Idag så hade vi en dubbellektion (som alla andra måndag mornar) som heter PRODT vilket står för produktionsteknik. För er som inte vet så går jag bygg högskoleinriktning vilket gör att vi har många olika roliga lektioner inom byggnadsprocessen.
Denna gång så ska vi göra ritningar, kolla hur man kan göra husen miljövänliga genom att göra väggarna tjockare osv.
För att hitta insperation så gick jag in på www.lappli.se. En husproduktion som min pappa jobbar åt och vad hittar jag inte där om Fjällgåsen 163? En underbar villa där planritningen är underbar. Dessutom kan man ändra planritningen om man vill och det gör huset bara mer underbart. Så här ser den ut:


Fasadritning, planritning för bottenvåningen och planritning på övervåningen.

Om jag inte hittar igen ritningarna hemma på denna underbara villa (Varför uppfinna en till cykel om den redan finns, som min lärare sa) så kommer jag byta ut sovrummet på nedervåningen till något annat. Kanske flytta ner "aulan" till det sovrummet för att kunna göra sovrummen rymligare, klädkammare osv eftersom allrum eller aulor inte brukar användas (iallafall inte våran som de var tänk) Mycket bättre med stora sovrum som man trivs i tycker jag :) Nu gäller det bara att hitta igen alla ritningar som sagt ;)

Äntligen!!

Jag kan inte fatta de!! Idag var jag och mamma inne på Centrala trafikskolan och skrev in mig för teori kurser, övningskörning osv. Och gissa vad vi mer gjorde? JOOO, vi anmälde mig till min första övningskörningslektion. Nu kommer vi äntligen veta mer vad vi ska träna på hemma. Alltså repitera det vi gjorde på lektionen. Hur underbart är inte det? JOO JÄÄVLIGT UNDERBART. Speciellt med tanke på att min moppe numera står i ett garage i bull och ingen vet vad som är fel med den även fast vi har bytt en massa. MEN iallafall. Om ett halvår så kommer jag susa ner för gatorna med förhoppningsvis min egen bil och så körkortet tryckt i börsen! Okej. Jag hoppas på att det kommer hända inom ett halvår iallafall ;)

Bland tusen olika människor är du den bästa



Jag skulle ljuga otroligt mycket om jag sa att jag inte saknar dig.


You better make this



Blivit frisk [X]
Bokat klipptid [X]
Fixat gymkort [X]
Tränat första gången [X]
Blivit så yr att man knappt kan stå [X]
Pluggat Italienska [/]
Ritat en skiss på ett hus [ ]

Idag har jag hunnit med en massa känns det som. För första gången på en dryg vecka kände jag mig hyfsat så frisk att jag pallrade mig ner på badhuset och köpte ett gymkort för ett halvår framåt. Tränade även för första gången på två veckor och det kändes. Blev helt yr :( menmen, bättre lycka nästa gång ;) Man kan ju inte vara bäst på en gång! Nu måste jag iallafall sätta mig ner med min läxa. Känner jag taggen? Nej, men det är någonting som man tydligen måste göra!

Det var en gång för länge sedan en flicka



Efter en vecka, skolvecka alltså, utav förkyldning så blir man tydligen död i kroppen. Idag sa kroppen ifrån och jag ligger i min säng. Mycket härligt vill jag lova!
Kameran är iallafall tillbaka och jag vill ut och ta en massa bilder, men jag ska lugna mig tills träden har blivit riktigt fina. Ska även ta med min underbar bästa vän Emelie för en fotografering, men båda kanske står bakom kameran då? Vi får se :) Peppad är jag iallafall!

RSS 2.0