I need you to understand

Travis McCoy - Need you

Passar riktigt bra just nu!

A smile make you live longer

Dom senaste två veckorna har jag fått frågorna "vad vill du bli när du blir stor" och "Vad tycker du då?"
Det har varit grymt svårt att svara på eftersom jag tycker allt verkar så himla kul på bygget. Asså det går inte att förklara hur bra jag har trivts att vara på praktiken! Grymt kul och man har fått lära sig en massa! Har ju gått igenom det mesta på skolan men det är en sak att lära sig i teorin och en sak att lära sig i praktiken, verkligen. Jag har fått testa på en massa olika saker, allt från att dammsuga hisschaktet och en massa våningar, till att prima, till att räkna hur många tegelstenar det gick åt på en kvadratmeter till att sitta och räkna en massa i baracken. Och jag har varit lika glad för det. Om det är för att jag inte har behövt sitta på skolan och räknat där eller om det är för att jag trivs spelar nog ingen roll för jag är lika glad för det ;) Dock så har man en halvmeter hög med läxa på skrvbordet hehehe....
Nämen, åter till dom där frågorna. Jag har funderat fram och tillbaka, kollat på vad alla har gjort på bygget och kollat vad dom har för jobb. Och jag känner mer och mer att jag vill vara arbetsledare eftersom man får vara med så mycket ute i huset samtidigt som man sitter inne och fixar med material, beställningar och såna saker. Om jag fortsätter att plugga direkt efter gymnasiet eller om jag kommer ta en paus är en fråga som får stå öppet eftersom jag har 13298246 saker jag vill göra samtidigt. Svårt äre allt ;) haha.
Har iallafall varit glad över att vi fick två veckor praktik mitt uppe i terminen även fast det hade varit bra att ha en längre praktik då man får mer större uppgifter men det har funkat det här med.
Kommer, otroligt nog, sakna att vakna kring fem på morgonen och tvinga i sig mat för att sedan fara iväg till praktiken. Har varit så kul att vara där då alla har varit glada och pratat med en.
En sak som stämde väldigt bra med det vi lärt oss i teorin som är i praktiken är att byggare älskar fika! Sista fredag eftermiddag klockan halv tre kunde alla mitt namn ;) hehehe

Saker ska bara fungera

Min dator har börjat på att protestera och vill inte öppna dokument, spotify och allt annat. Och den vill inte spara saker så min stressprofil på 1390 ord sparades inte på fronter och jag måste skriva om den. (Fick ett mail om att den var 4 veckor sen och jag fattade inget, kul) så jag har en liten paus nu tills jag får tillbaka datorn någon gång vecka 13 eftersom jag är tillbaka på skolan då. Annars leker livet och jag har börjat se mitt mål igen genom praktiken, underbart!

Sportlovet kom och försvann

Det är helt sjukt hur snabbt lovet har passerat! Imorgon är det måndag och min första dag på NCC där jag ska vara i två veckor. Kan inte fatta att tiden har gått så fort som de har gjort för det kändes som att det var jätte långt borta.
Iallafall.. Sportlovet. Förra torsdagskvällen kom pappa hem med husbilen från tyskland (det är en italienare men den tog sig inge längre än till Tyskland eftersom de var krux med isarna) så jag och victor började hjälpa honom för att göra den färdig. Klockan 22.00 ungefär på fredag kväll gick vi in, och då hade vi inte kollat om gasolen osv fungerade. Men den var väl klar i övrigt ;)
klockan 4a(?) på lördagmorgon så drog vi till Överkalix där Sm kval 3 norr backe höll till. Det var en riktigt fin dag och det gick riktigt bra! Victor kvalade in som 8a i finalen så valborg kommer nog firas i Älvsbyn på tävling ;)
Men, eftersom vi inte kollat gasolen osv så det blev lite panik om hur vi skulle göra i Kiruna. Som tur var löste det sig och vi kom iväg till Sverige cup i Kiruna.
Dagen var fin, banan såg rolig ut och det var många tävlande.
Efter att tävlingen och priserna var utdelade så packade vi snabbt ihop och så for vi vidare på en över 60 mil lång resa till Tärnaby och bästa mormor och morfar. Utan något stopp för mat (eller jo, vi stannade på statiol i typ jokkmokk men där hade en massa andra hungriga tävlande redan varit så maten var slut) så kom vi fram kring tolvtiden. Snacka om att det gick fort att packa ihop mina saker och springa in på "mitt rum" i stugan. Kan säga att det var grymt skönt att sova i en vanlig säng!
Efter att ha chillat tills fredan var det dags att packa ihop igen för att styra kosan mot Lycksele där Pon Cat Friday Night Cup. Det var en kort bana med endast tre varv i varje heat. Man var verkligen tvungen att hamna bland topp tre om man skulle få en bra placering. (om man inte heter AnnaCarin Karlsson som fick tjuvstart då hon körde med killarna men slutade på 4de plats i heatet ändå. Det mina damer och herrar är grymt bra kört! Hon vann förövrigt i tjejklassen OCH mot killarna i Semi Pro Open) Tyvärr blev det inte så mycket kort från denna tävling eftersom första heatet kördes kl. 17.00 och höll på till 21 någongång. Det hann alltså bli mörkt. I vanliga fall så börjar en tävling kring 10.00 :)

RSS 2.0