75. Mirror



Jag vet, lite härming av Ida's mirror men jag kunde inte låta bli. Jag tror att det har varit spegelblankt varje gång jag har varit i Älgträsk. Inte helt fel! Så här är den, nummer 75 - mirror, taken in Älgträsk :)

It's too early in the morning


Gissa vad jag ska göra för tidigt på morgonen? En halvtimme kvar och jag ligger fortfarande i sängen... Känns bra ;)

Agios Nikolaos, Crete, Greek




Några av alla bilder som blev tagna på Kreta & fler kommer! :)

9. Drive



Bilar i massor, folk som står huller om buller och blinkande varningslampor var det jag såg på kreta - i massor. Helt galen är trafiken och jag fick mig en fin bild i solnedgången. Number 9 - Drive, taken in Agios Nikolaos, Crete

51. Sport


Bilden är tagen under en båttur då vi helt plötsligt blev omringade av vindsurfare. Hur kul skulle det inte vara att lära sig?
Taken in Agios Nikolaos, Crete

23. Cat



Number 23 - Cat.
Picture is taken in Kritsa, Crete :)

I'm back!


Lillgubben är hemma, jag är trött, bilderna är inne i datorn och imorgon så ska jag visa vad jag gjorde på Kreta i två fucking underbara veckor. Tog emot när hotellägaren skjusade oss till busstationen och sa "byebye Pergola. Hope to see you very soon!" Ursh. Men han har rätt. Jag ska tillbaka, ge mig pengar bara så kan jag visa :) Iallafall så kommer det hända mycket imorgon. Både hemma och i bloggen förhoppningsvis :)

It's over


Sista arbetsdagen slutade mycket tidigare än tänk, men vad ska man göra?
Känns iallafall otroligt jävla bra att ha sommarlov på riktigt nu! Är så trött så jag vet inte vars jag ska ta vägen.
Nu blir det att packa för imorgon går flyget först till stockholm och sedan till Kreta. 14 underbara dagar är jag borta och det känns otroligt skönt. Kommer inte uppdatera någonting mer om jag känner mig själv rätt så ni får ha det så bra här i Sweeeeeeeeeeden! :D

87. Food



Sommarkänslan är på topp då man grillar, solen lyser, det är varmt och man är omgiven av människor som man älskar. Det spelar ingen roll om man har planerat kvällen i flera veckor eller om det blir spontant samma dag. Att  bara sitta ner och äta gott tillsammans med dom man älskar gör så otroligt mycket. Därför får denna bild vara just nummer 87. Food.

Better late than never



Wheels - 10


Och med dom orden säger jag godnatt
















































Det har varit en tuff vecka. Tuff men lärorik. Det är helt sjukt hur mkt jag och Emelie har lärt oss under detta sommarjobb, älskar det även fast man blir less på att vara ständigt trött och att ryggen kruppar ihop. Går inte förklara hur det gör ont i min rygg. Bara sjukt. :(
Imorgon väntar iallafall lite photoshoot med Maja och denna gång ska det inte regna! Efter det så kommer även Julia och Ida, för då ska det grillas och snackas för hela slanten! Underbart.
Nu så väntar min underbara säng på mig. Ögonlocken är på väg ner och jag har en känsla av att mina sömntimmar kommer bli många i natt. God natt folket, sweet dreams.


I brist på annat


Milow - Out of my hands

I made the call just too late
At the end of May
I just thought I could wait
For one more day
In the time that passed
You went down so fast
You went down so fast
Out of my reach, out of my hands
I didn't understand
I would have changed all my plans

Jag saknar dig


Underbara älskade BP1H.
Ikväll blir det förhoppningsvis en lyckad grillkväll med skratt, bad och självklart, god mat :)

I need you more than ever right now

Wheels och hela helgen har varit helt underbar vilket känns av nu. Väldigt för lite sömn och för mkt jobb är inte bra för en. Men vad ska man göra? En vecka kvar på jobbet och sedan packar man som en galning till Kreta. Kommer bli hur underbart som helst ju! Bilder från wheels kommer senare, har inte hunnit lägga in dom på datorn än :P

NU: försöka få ut Victor på jogging, wish me luck :)

Wheels

Idag är det Wheels i Umeå så självklart ska man ta sig in för att se det! Och med vem? Emelie, såklart! Efter Wheels på Nolia drar vi hem till henne i H-sund och sen får vi se vad som händer. Kanske tillbaka för att se crusingen? Vi får se :)


Just say the words



Idag kommer jag jobba, like always. Men det är en stoooor skillnad. Det är min sista fredag på peddan för på måndag och hela den veckan(?) ska jag och Emelie befinna oss på Nydala Höjd och hur det kommer gå där får vi se då.
Nu vet jag iallafall att det bara är 7 arbetsdagar, ink. den här dagen, kvar innan jag slutar. Lite tråkigt faktiskt eftersom vi jobbar med underbara människor, men vad ska man göra? Runt halv tio på den första riktiga sommarlovsdagen så sitter jag på planet till stockholm för att sedan ta mig till Kreta med familjen. Inte helt fel det heller, speciellt inte när faster och hennes man redan är där nere. Synd att kusinen inte är där bara.

And if you try to hold me back, I might explode


Eftersom min moppe har pajjat så måste jag nu ut och fixa den så man tar sig till jobbet by my self. Som tur är kommer lillebror också vara med, annars vet man inte vad som kan hända ;) Och efter det blir det träning. Vakna, äta, jobba, äta, träna och sova är numera mitt liv känns det som. Näe, bäst att få någonting gjort!

Twilight


Bild lånad från google

Jag har börjat på att bli en sån som inte ska se på film. Man blir ju helt galen när dom slutar!!! Nämen, Eclipse igår med bästavännen var ju inte helt fel. Filmen var så himla bra & komentarerna i filmen var ju klockrena!!! Hur kul som helst. Plus, som Maja sa i VK, man ser att dom är kära :) haha eller något sånt. Man kanske börjar bli för kär i kärleken?

RSS 2.0