2010 blir tillslut 2011

Eftersom jag inte hinner leta fram en massa bilder på mitt år just nu så får ni en lista på vad som har hänt under året. :):)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - ja, he tro ja nog :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? – Hade väl några löften, men de blev inge av.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - haha nä, inte vad jag har märkt ;)
4. Dog någon som stod dig nära? – Nej, tack gode gud för det!
5. Vilka länder besökte du? – Jag besökte Kreta med familjen och faster, Thomas och Malin! :)
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? - Körkort!!!!!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 4 November, då Alma föddes.

8. Vad var din största framgång 2010? – Insåg att man måste göra saker som man själv mår bra av ibland.
9. Största misstaget? – La skolan på hyllan kanske även fast man pluggade som ett svin. Måste lära mig att balansera träningen med skolan helt enkelt :)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Sjuk har jag varit men jag tror inte att jag har skadat mig. Iallafall inte allvarligt ;)
11. Bästa köpet? – Det bästa var nog min kamera, även fast man inte kan köpa det som är viktigast.
12. Vad spenderade du mest pengar på? – Kläder och sånt skulle jag nog gissa på.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? – Absolut!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? – Billionare är nog den som har satt mest avtryck. Kommer du ihåg emelie? ;)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Jag skulle nog säga att jag har varit gladare?
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Varit mer med kompisar ist för att jobba så mkt. Även fast mitt jobb är roligt.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? – Funderat på vad man hade kunnat gjort annorlunda och bättre.
18. Hur tillbringar du julen? – Var hemma med hela tjocka familjen! :) 
19. Blev du kär i år? - Jag är nog för kär i kärleken ibland. Men helt klart har jag blivit de!
20. Favoritprogram på TV? – Haha ingen aning!
21. Bästa boken du läste i år? – Twilight
22. Största musikaliska upptäckten? – Rock är gryyyymt bra.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? – Pengar typ ;P

25. Något du önskade dig men inte fick? – Så är det väl alltid fasten man ändå blir nöjd i slutändan.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? – Tjejmidda? Kommer inte ihåg helt ärligt :( fan
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Självklart!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? - Mindre mjukis, mer jag?
29. Vad fick dig att må bra? – Vänner och familjen typ :)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? – Ingen? ;P
31. Vem saknade du? – Ingen där heller.
32. De bästa nya människorna du träffade? – Det finns många :)

So come on baby-bong it's just me and my song



Jay Smith (Von Benzo) - I'm On My Way


New year inspiration


Bild hittad på google, kommer dock inte ihåg länken :(

Sneakpeak på nyårs inspirationen ;)

Andas sakta, in och ut, känn värmen av avgaser runt dig och känn lukten av bensin.

Som ni vet så fyller jag snart 18, (hehe, ja jag kommer tjata om de tills den dagen jag äntligen har fyllt år) så igår gjorde jag en sak som jag verkligen inte trodde jag skulle klara. Jag körde och backade släpvagnen igår. Dessutom gjorde jag en högersväng som var perfekt, en halv täckbrädd från där pappa hade ställt den förut. Haha höll på att dö!
Det började med att jag var tvungen att köra runt bussrundan (ossh vad tråkigt. Not) innan jag fick köra till tippen och tillbaka. Och alla som bor i byarna runt sävar och i sävar vet nog hur stora återvinningen ser ut (har ingen aning om vad man kallar stället men, det är vid sågen iallafall :)) där är det högersväng, vänster sväng + backe. Men jag klarade det! Och inte nog med det så gjorde jag min högersväng när jag kom hem. Pappa förklarade hur jag skulle göra på det enklaste sättet men jag gjorde på mitt sätt. "haha gör de du, men du kommer inte lyckas" sa pappa. Haha på dig själv säger jag. Ganska så underbart härligt att klara det då pappa till och med sa att jag inte skulle klara det (han brukar alltid vara lugn och låta en köra som man vill typ.. okej kanske inte men ni som har träffat pappa fattar)
Intresseflaggan är på topp va? Hehe, aja.. :]


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world



Om 35 dagar fyller jag 18 år. Taggad tjej? Nää, inte de minsta ;)


You hurt where you sleep and you sleep where you lie



Jag är less på att vara sjuk. Så himla less. Har inte tränat ordentligt på flera veckor för det vill inte brya ut. Det ligger bara och pyr med en förkyldning som gör en irriterad som tusan. Tror dessutom att jag inte kommer kunna träna mer på detta år. Kommer typ så psykbryt och vilja springa en mil. Fast å andra sidan kanske de är bra?
Nu måste jag iallafall bli frisk. På riktigt. :)

Run Nemo, run!



Testade mitt nya objektiv idag med lite olika inställningar och självklart får nemo upp damprycket just när jag hade fel inställning. Därför är bilderna dåliga, men det är inte det viktiga just nu. Kolla nemos springstil! Asså jag dör ju! Han ser ut som en flygande köttbulle. typ.

365 dagar tills nästa gång



Som alltid (eller som de har varit sen vi typ flyttade till detta hus) så har vi firat jul hemma hos oss, eftersom många rymms. :) Iår var vi 15(?) st ink. alma som mest skrek för att hon var så trött och hungrig stup i kvarten ;P Nämen julen iår var väldigt lyckad. Tror jag har blivit gammal och så men det kändes bra. Iår handlade de inte om julklappar, vem som fick mer än den andre eller någonting sånt. Iår var jag bara glad över att hela tjocka familjen minus mina äldre kusiner var med. Alla var glada och friska. Det är väl huvudsaken? Att alla är frisk och glad? Jag hade iallafall en väldigt lyckad jul tycker jag. Jag fick mer än vad jag egentligen trodde att jag skulle få och dessutom fick jag Alma att somna på min mage/bröst. Fattar ni hur mysigt de är? Dessutom var Alice supermega glad över att victor inte satt på toa i år *hosthost* när tomten kom igår utan att alla var kvar i rummet.
Att hon sedan fick en liten mp3 som jag fyllde med hennes favoritlåtar och att hon fick mina gamla hörlurar (med målarfärg och silvertejp ♥) gjorde ju allt mycket bättre. Vi hade dessutom ett minidisco där vi spelade hennes nr1 favvo, mikrofonkåt och kokobom smurf smurf.
Min familj är helt klart bäst, så det är inte så konstigt att julen blev bäst den med :)

I'm still alive but I'm barely breathing



Lollan och Brolle på draggens julavslutning/"mingel i mitten."
Var ju ganska så svårt att filma kan jag lova mellan alla rysningar som man hade.
Ni var kalasbraa! :):):)


Efterlysning




Om någon har sätt Emelie Fors så kan ni ju hälsa henne att jag saknar henne och vill göra någonting.

Dan före dopparedan

Fatta att det är julafton IMORGON!? Det känns ju bara lite galet, tiden går ju hur snabbt som helst. Snart kommer jag vara 18 dessutom, om jag inte missar den dagen pga att tiden går så fort ;) Haha nä, de kommer jag nog inte göra..
Igår var jag iallafall på min första teorilektion och vi gick igenom motorn, olika besiktningar, släpvagnar (vikter och sånt) och vad man ska tänka på vid försäljning av bil, försäkringar. Aa, ni fattar kanske? Trodde det skulle gå snabbt så jag käkade vid ett och bussen gick tre. Men guess what? Vi var klara kvart över sju. Snacka om att jag var arg pga. jag var så hungrig. Inte lätt alltid vill jag lova! :)
Nää, nu ska jag sluta babbla, försätta städa typ och längta ihjäl mig tills imrn då Alice och Alma kommer. Har inte träffat dom sen Alma var typ 2-3veckor eller nått.. och nu är hon 6-7 veckor. Bara galet. Jag känner några kusiner som kommer vara less på mig iallafall hahaha :]

I miss it.



Jag saknar verkligen att vakna upp, ta på mig badkläderna, fixa frukost på nybakat grekiskt bröd med juice och sedan sätta sig ute på den minimala balkong vi hade för att sedan kunna se havet. Detta vaknade jag upp till i ungefär 14 dagar. Helt underbart.

For a few seconds I thought that you were mine

Nästa gång jag far och jobbar behöver jag inte övningsköra, utan då tar jag mig dit själv med förhoppningsvis  min egna bil. Inte helt fel vill jag lova :D
Nu har jag iallafall semester fram till i Mars som de verkar och så börjar jag skolan den 12 januari. Ganska så skönt ja :D
Nu sitter jag iallafall och kollar på Spy kids, favoritfilmen sen man var liten typ ;P haha! Kommer typ somna med tanke på hur trött jag är :( Måste bara hinna med en liten skotersväng med victor så han blir nöjd :):) Okej, de här var den sämsta uppdateringen ever, kommer tillbaka sen när skallen är tillbaka :)


Jg sa hej och du sa då


Spa kväll med världens bästa


Bilder lånade av Louise.

Igår så kom Louise hem till mig (älskar att hon har tagit körkort så man kan träffas bara sådär) för att spa:a. Startade bastun och fyllde upp badet med vatten och badskumm. Som ni ser så blev det ganska så mycket skum ;) Ser ni mig ens?
Iallafall så var det riktigt härligt att bara snacka samtidigt som man tog hand om sig själv. Min rygg/nacke har ju varit som den har varit den senaste veckan så det var bara awesome! Nu måste vi bara se till att göra det igen! :)

Anders Södergren


I FUCKING DID IT!

JAG KLARADE MATTE C PROVET, FYSIKEN OCH FICK VG PÅ BYGGPROCESSEN. MVG I SLUTBETYG I DET SISTNÄMNDA ÄVEN!! FETT GLAD MAN FÅR VARA!!!!


Tänkte bara informera om vad som händer.. liksom...

You are perfect just the way you are

I tisdags hade jag en sån där "bara vara" dag. For till skolan tidigare än vanligt (var på skolan 8,20 och började 10.10) för att plugga matte. Hur kul? Njjeee inte speciellt kul men det behövdes även fast provet inte kanske gick super bra.. Bestämde mig iallafall för att bara slappa på kvällen. Inte plugga, ingenting. Första gången på två och en halv vecka tror jag det var, då jag inte pluggar eller städar eller någonting annat konstigt.
Bara stänga av skallen och se film. Ganska så skönt kan man tycka men varför börjar man tänka på skolan ändå?! Blev typ stressad med tanke på att att jag har kursprov i fysik nästa fredag. Mellan skratten till Karate Kid så började hjärtat rusa och skallen gick igenom det jag redan kan. Sitter det alla formler? Vad händer om jag inte klarar provet? Stressen jag har över det där kursprovet går inte att beskriva.
Fram till nästa fredag, den 17, kommer jag nog inte ha mkt till liv. Jag ska banne mig klara det där provet. Efter det är det lov tills den 13,14? Det är efterlängtat vill jag lova!


Dag 30 - Din favoritsång



Min favoritlåt right now är Addicted av saving abel. En lite speciell musikvideo, men det får man leva med!
Detta var den sista punkten på listan dessutom vilket kännes underbart! Såg att nr 27 och 28 har bytt plats med varandra (blev fel när jag gjorde tidsinsträllt) men det får vi leva med. Även att 29 och 30 hamnade på samma dag ;)


Dag 29 – Vad har du lärt dig senaste månaden?

Under den senaste månaden har träningar, skola och jobb varit den största delen av livet känns det som. Men mycket mer har hänt mig. En del saker ska jag inte ens ta upp då det inte är värt att prata om här och nu. Men jag har lärt mig mycket. Både om mig själv, andra och livet överhuvudtaget. Man ska ta vara på det man äger och har och strunta i resten. Typ. Och inte glömma sig själv och dom man har runt sig.
Mina vänner är verkligen dom bästa! Dom ställer upp när jag behöver dom och dom väntar när jag inte hinner träffa dom.
Jag lovar er mina vänner, under 2011 ska vi hitta på en massa bus ♥


Glöm aldrig bort att du är värdefull

Tänkte bju på en sån där tråkig "idag har jag gjort" på min tråkblogg...

Idag har jag;
*
Klivit upp innan klockan ringde, 9,23 för att vara exakt. Drömde att någon visade mig en massa konstiga alarmljud och när jag vaknade var victors mobilalarm i full gång medans han var på toa. På andra sidan av huset. Tur att man blev pigg iallafall.
* Stressat till bussen som gick 11.15. Självklart är bussen försenad och jag förstår fortfarande inte hur jag kunde stressa då jag hade nästan två timmar på mig att göra mig klar. Haha!
* Gått den sista biten in till stan så bussen pajade. Just my luck vill jag lova!
* Varit på Idun med bästade vännen och andra underbara människor! Riktigt roligt men samtidigt tråkigt att terminen är slut. Det gick fort vill jag lova!
* Kom hem halv åtta, käkade middag med mamma och planerade för en filmkväll.
* Victor intalade mig (när jag berättat om vad jag skulle göra imorgon) att börja med min lista. Det blev att våttorka hyllorna. Men självklart så ser ju allt annat smutsigt ut då ju. Så nu är hyllorna våttorkade, alla saker på hyllorna våttorkade, golvet dammsugat, viktiga papper i pärmar och toan städad. Började ca 22.00 och blev klar 23.40. Ohyes jag har mycket till liv! Dock så är det ganska skönt, nu slipper man ju göra allt det dära imorgon och man kan köra skoter en timme extra eller två :)

CYAA

Dag 27 - Varför gör du denna 30-dagarsutmaningen?

... För jag har inget liv och ville göra någonting roligt? Tyvärr så kollade jag inte igenom listan helst utan skummade bara och tyckte det skulle bli kul. Det blev det inte och jag är mängda less om jag ska vara ärlig. Och, nu har alla andra börjat på en asrolig lista mot för denna men det kändes liiite synd att byta nu när det liksom är tre dagar kvar med denna ;) Men annars var det väl också för att få in någonting annat i bloggen än bara "idag har jag.." sånna inlägg.. Aja, gjort är gjort! :)

Dag 28 – En bild på dig för ett år sedan, och en från idag. Vad har förändrats?



2009 - påväg till dansföreställningen på Idun. Vi dansade i stora svarta mjukiströjor och mössor, vilket var riktigt nice eftersom man slapp tänka på hur håret var. Haha det låter fjantigt men det var riktigt skönt att bara dra på sig mössan ;)
2010 - påväg till skolan (jaa, bilden är tagen i fredags eftersom jag tidsinställt detta inlägg) Rutig skjorta, fixat hår och en snabb sminkning. Skillnaden från förra året och detta år är att mitt hår är lite mörkare, lite längre. Och så har jag skärpt mig med träningen. Förra året, och resten av mitt liv för den delen, har jag verkligen inte varit bra på att träna. I år har det blivit skillnad med träningsdelen och det känns awesome. Annars kommer jag inte på så mycket mer vad som kan ha förändrats. Inte utseendemässigt iallafall. ;)

Dag 26 - Favorithändelse nästa år



Än så länge har vi bara planer på att fara ner. Inga biljetter är bokade även fast vi är hur peppade som helst. Men, till sommaren så ska jag amanda och några fler ner till Göteborg och Metaltown för att se bland annat System of down.
Kommer bli grymt tror jag :):)

Dag 25 – Om man kollar i din handväska/väska, vad skulle man hitta då?

Eftersom jag är lat och inte orkar ta kort på min väska så har jag bara gjort en lista. Kanske inte lika roligt men jag orkar inte ta fram kameran ;)
Iallafall det man hittar i min väska (som jag använder till skola, jobb, fritid, aa, allt ;)) så hittar man
* Pennor i maasssoooor och av olika modeller.
* Vaseline
* papper av olika slag. Typ klotterpapper :)
* smycken
* parfym
* skolböcker
* laddare till mobil, dator och ipoden då den fungerade
* datorn till skolan
* kläder till dansen
* ibland mat till och med (!!) haha

Sen kom jag inte på så mycke mer ;)


Så här ser nyväskan ut som jag köpte i Södertäjle på Accent :)


Dag 24 – Ett brev till dina föräldrar

Dear mom and dad...
Nää, kanske inte så.. Men om man ska vara ärlig så har jag världens bästa föräldrar. Ni ställer alltid upp och stöttar en fasten ni kanske inte gillar idén till 100%. Jag har varit en snäll flicka kan man tycka men mitt temperament.. ojojoj! Jag kan vara riktigt arg och visar verkligen vad jag tycker. Mina föräldrar har fått höra mig skrika ett antal gånger men dom har älskat mig lika mycket ändå. Dom har säkert varit less ibland för det vet jag att jag själv hade varit men dom har ändå funnits där. Dom har torkat mina tårar. Stöttat mig när det har varit tungt. Tvingat mig att göra saker som jag idag är tacksam över. Jag hade inte klarat skolan tex. om det inte hade varit för mina föräldrar. Så tack för att ni finns där och jag hoppas ni fortsätter med det ♥


Vadå bästa semesterbilden från Kreta?! :D

RSS 2.0