För att kunna fortsätta med det man vill måste man avsluta någonting annat

Hej bloggen. Tänkte bara skriva ett par rader om vad som komma skall. Som ni vet så tränar jag väldigt mycket för att köra skoter i vinter. Det kommer vara ett träningsår för att lära sig tekniken osv för att förbättras och eventuellt köpa en annan skoter. 550n är en bra start skoter som är otroligt otroligt lätt vilket gör att man lättare kan lära sig tekniken än om vi skulle börja med en 600 eller mer. Men träningen är fortfarande det samma. Jag tränar just nu måndag, tisdag, torsdag, vissa fredagar och så söndagar. Onsdagar har jag haft dans och imorgon är det den sista innan föreställningen. Det är liksom min "vilodag" då vi inte belastar kroppen på samma sätt. Förutom träningarna, som går underbart just nu, så är det en massa i skolan. Jag har två prov denna vecka, nästa vecka, och veckan efter det. Så ni kanske förstår vars det här kommer? Jag kommer att ta en paus från bloggen. 30 days kommer fortfarande att komma upp (tidsinställt) och ibland när jag hinner andras så kommer kanske ett vanligt inlägg upp. Annars så kommer jag sitta med näsan nere i boken. Den 17 december är jag fri från prov. Det känns underbart! :)


underbarbara människa!

Hej veran! nu sitter jag och skickar ett blogg inlägg in i framtiden! detta skrevs den 28-10-2010

Jag sitter just nu och tittar när du pluggar matte med papper och penna :O, how cool is that! Licksom när du läser det här så har en hel veteskap säkert passerat och nu sitter och du luggar säkert matte i en framtids maskin så att det går skit snabbt . (Typ skannar ditt huvud och så kommer allt som du tämker ner på papper bara sådär) nästan lite stolt över att jag kom på det där:D

Vem vet kanske är det jag som har blivit döds rik på den uppfinningen! om det är så så vill jag hälsa att jag ska bjuda med dig utomlands!

Men för att övergå till lite seriösa saker så måste jag bara säga att du är otroligt gullig när du sitter och tänker så det knakar när du pluggar. Förutom det vill jag säga att jag är så otroligt lycklig över att våra så barriga stigar har korsats, för annars hade jag varit en underbar vän fattigare, ett otroligt stödeben fattigar och en ovinnelig massa fina och roliga minnen fattigare!

got damn jag är glad för att jag har dig! :) ihihi

eftersom att jag vet att du kommer tjuvläsa det här inlägget så kan jag ju hoppas att du iaf låtsas att du inte har gjort det ;D så att det typ kommer som en överraskning :D


hej då bruden! Vi ses i framtiden!


hej då= typ vi ses snart igen( användes flitigt under 2000 talet)

/gästbloggaren http://tumelie.blogg.se



minns du när vi såg ut såhär:D

Dag 23 – Något du har ett sug efter ofta



Enkelt! När det inte är motorer, dvs sug efter en egen skoter eller kanske till och med en cross så vill jag oftast shoppa... hehe (A)


From the weekend



Grattis världens bästa Ida i förskott ♥ Och tack för en underbart rolig kväll :D


Dag 22 – Vad gör dig unik?



Vad är det som gör mig unik? Mitt utseende som ingen annan har? Eller min röst? Eller min personlighet? Alla människor är unika på sitt sätt, det är ju ett som är klart. Men förutom mitt utseende så vet jag inte riktigt.. Jag är motorintresserad vilket många är, även fast det kanske inte är såå många tjejer? Jag skulle nog säga åter igen, att mitt utseende gör mig unik.. och min personlighet blandat med motorer.. Lite tråkigt svar men vad ska man säga? ;)

Ski doo 550f -11



Äntligen är den här! Inte den bästa bilden men helt klart en underbar maskin att köra! :):) Blev riktigt nöjd bara på den lilla biten jag körde!

Dag 21 - Bild på något som gör dig glad


Dag 20 - Någon du kan tänka dig att gifta dig med/vara med senare i livet

Eftersom jag är singel och sökande så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva här. Jag gillar inte riktigt att tänka såå mycket på framtiden när det gäller kärlek. Man vet ju aldrig vad som kommer att hända. Speciellt inte om man precis har blivit tillsammans med någon. Så att säga vem jag skulle kunna vara med hela livet är i så fall en kompis. En bästa kompis som jag vet kommer vara där för mig resten av mitt liv och det är Ida. Vi har haft våra stunder då vi har bråkat hur mycket som helst men det var ett bra tag sedan, då vi var små men vi har också haft våra ljusa stunder med många skratt. Nu älskar jag henne hur mycket som helst och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan henne. Det går som inte riktigt fram.
Så det spelar ingen roll hur många killar jag kommer att ha. Ida kommer alltid vara där för att stötta mig ♥ Sen vem jag kommer vara tillsammans med och dela mitt liv med. Det får vi se :)




Love



I remember the time you made me laughing.
It started when I first saw you. The butterflies in my stomach... Oh my god.
But I believe that you don't like me, like I like you. And it's tuff.
You are maybe only a person I can look at and not been with.


Dag 19 – Vad brukar folk kalla dig och varför?

Eftersom jag var hos Idisen igår så blev det ingen uppdatering på bloggen. Istället får ni två "dagens idag".. Har faktiskt börjat på att ledsna på dom haha men det är bara att forsätta, snart är det gjort bort ;)
Iaaallafaall, mina smeknamn genom åren har varit rätt så många. Av min moster så blir jag ofta kallad Verran, och varför vet jag inte. Det har bara varit så och jag har alltid lyssnat till det :) Sedan har man blivit kallad verran av kompisar oclså och Vera, vivvi och mizzan. Har ingen aning om vars vivvi och mizzan kom ifrån. Kommer bara ihåg att Louise var den enda som sa det eller har jag helt fel? :P Sen har man blivit kallad dumblondin osv men de är ju lite fel. Jag är ju brunett, inte blond ;)

Dag 18 – Planer/drömmar/mål du har i livet

Precis som många andra så skulle jag vilja resa runt bland varma länder. Fara runt på olika konserter. Träffa den där personen som gör att fjärilarna i magen skenar. Flytta hemifrån. Vara lyckligare än någonsin. Vara spontan och bara vara. Listan kan göras lång av vad jag skulle vilja göra. Men förutom det skulle jag även vilja studera till Civilingenjör. Ifall det blir direkt efter gymnasiet vet jag faktiskt inte, är jätte taggad på att ta en paus från skolan då det är så mycket just nu. Annars är jag sugen på att bryta mönstret och flytta till en annan stad för att hitta en nyenergi på något sätt så man orkar med. För att kunna resa och göra allt jag vill göra så måste man ju ha pengar också.. Men om man studerar så försvinner ju en massa pengar och sen måste man ju betala av allt. Det är inte lätt när de är svårt. Men de är några drömmar/mål/planer över vad jag vill göra utav mitt liv.


Eller varför inte drömma om att vara liten igen? Inga bekymmer. Inga krav. Ingenting. Så. Jävla. SköööönT.

Dag 17 – Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför?

Jag har varit motorintresserad den större delen utav mitt liv om jag inte minns fel. Och så har jag alltid diggat Viva la Bam och dom programmen, men det är bara ett crazy program som har med en tjej och gissa vilken serie de är? ;) Jooo, Nitro Circus. Dom har med en tjej som heter Jolene van Vugt. En energifull tjej som är crossproffs som jag avgudar. Det är liksom svårt att göra annat då hon umgås med killarna från Nitro Circus och att hon ens vågar på allt det dom hittar på! Gaalet kul att få vara med och testa på det en dag! Så varför inte? ;)


Dag 16 - En till bild på dig



En väldigt gammal och liten bild på mig själv (tog den från min gamla blogg, det är därför)
Börjar på att bli lite svårt visa olika bilder på mig själv då alla ser typ likadana ut :S


Ego's trippin', scripts keep flippin', bloods keep bloodin', crips keep crippin'



På slutet har det bara varit blod, svett och tårar. Tålamodet har svikit och jag har velat ge upp. Men jag har bitit i det sura äpplet och kämpat på. När det har varit som tyngst har jag läst Amandas gästinlägg och jag har påminds om att jag ger inte upp i första taget. Skolan har börjat på att rulla på igen efter min "jag-orkar-verkligen-inte-bry-mig-längre" svacka och ljuset är nära.
Hörde ett ryckte om att den 9 Januari är den första tävlingen och jag blev inspererad igen. Har varit tungt att vara på gymmet Måndag, Tisdag, Torsdag och inte vetat varför. Skotern är inte ens här än. Men hoppet är nära och jag ser ljuset. Snart får ni akta er från leden för jag är riktigt sugen! Fyra veckor kvar till jullov och då är en massa prov och inlämningar bortgjorda.
Nu måste jag bara fortsätta med Italienskan som jag har prov på, på Torsdag och sedan fara på gymmet för andra gången idag. På schemat står ett ordentligt löppass! Det kommer känna, men det kommer vara skönt!

Dag 15 – Sätt din favoritspellista på random. Vilka 10 låtar spelas först?

Eftersom jag är snygg, bäst och vackrast måste jag ju ba säga att min spellista är den bästa eftersom jag är de ;) Lyssnar även mycket på Amandas spellistor som hon så snällt fixar ihop. Men jag försöker hitta egna favoriter bland dom som jag sedan snor och så kollar jag runt på andra artister som likar favoritbanden. Tyvärr så har listan inte blivit så lång ännu men det fungerar och det kommer att bli mer! :)
Den första låten som börjar spelas för mig är denna låt, som jag faktiskt hittade hos Emelie :)
Efter den låten kommer denna låt, följt av den här, den här, även den här och även denna, den här, this one, denna, och slutligen den här.  Haha hängde ni me där eller? ;)



You shake my world

Heey people! Nu är man på hemma plan igen med ca -14 grader utanför fönstret. Underbart! Har varit iväg till stockholm i helgen med världens bästa mamma för att shoppa och träffa en liten del av min stora släkt. Den är verkligen gigantiskt stor med mammas alla kusiner, mina tremeningar osv. :) Men det är kul, speciellt då alla är så underbara och snälla! :)
Förutom att mitt bankkort skriker av smärta efter all den shopping jag har gjort under helgen så är garderoben glad då den har fyllts på lite mer. Dessutom har jag lärt mig en massa om släken, vem som jobbar med vad, vilka som är syskon med vem och vilka dom är tillsammans med. Och även vilka alla mina tremeningar är (även fast jag bara träffade tre utav dom, Julia, Alice och Alex! :) )Det var roligt att träffa alla och få en bild av hur dom ser ut. Släkten här uppe brukar bara tala gott om alla fast man inte vet hur dom ser ut riktigt så det var awesome! Nu hoppas jag bara på att dom kommer upp för att träffa oss andra från Norrland. Skotern verkar komma denna vecka så man kan lära dom köra litegranna ;)

Nu måste jag dock tillbaka till verkligheten. Efter att ha varit ledig tisdag, torsdag, fredag och måndag från skolan så måste jag plugga en massa. Har bland annat italienska prov på torsdag som jag måste klara! Och sen får man inte glömma all träning ;) Så bilder från helgen och vad jag har köpt får ni förhoppningsvis imrn! PUSSN

Dag 14 – En bild på dig och ditt rum



Dag 13 - En bild på ditt rum


Det går fort när man har roligt!

Lyckades sätta mig vid datorn idag även fast det inte riktigt var meningen! Meeen, om ca en timme drar jag, mamma, nettan, alice och lotta till dett shoppingställe som tydligen ska vara asbilligt? Hoppas på det bästa helt klart eftersom det gick rätt så hett till igår med kortet ;) Hoppas ni läsare har en lika bra helg som jag har! ♥

Dag 12 - Anledningen till varför du började blogga

När jag köpte min systemkamera så var jag fast besluten vid att verkligen inte börja blogga igen. Det kändes bara onödigt med tanke på att jag tagit bort mina två andra bloggar. Men dagarna gick, vännerna tjatade och jag blev mer och mer sugen. Självklart. Och så kom denna blogg till. Tanken var att bara bilder skulle komma upp men så blev det inte då mitt liv handlar om mycket annat. Men det är väl ingenting att klaga på? Eller? Som sagt, om ni har förslag på vad ni vill läsa - TIPSA MIG! :)

Stockholm i mitt hjärta

Imorgon så åker ja och mamma ner till stockholm för att träffa släkten och shoppa loss bland stockholms alla butiker! Kommer bli hur awesome som helst och jag är verkligen taggad! Blir nog att stresshoppa för att hinna med allt innan bussen till södertälje går men det fixar sig! Kommer även bli awesome att träffa Julia, Alice, Nettan och alla dom :)
Kommer ihåg förra gången som jag träffade dom. Min morbror skulle ta med dom för att åka kanot i Sävar ån så att dom "skulle få se en bäver eller två" som Ove sa. Självklart fick jag inte plats i kanoten och jag grät som fan. haha! Meen, för att trösta mig så fick jag löftet om att vi skulle fara senare och har det hänt? Nope. Men bävrar har jag sätt ändå. Levande som döda ;)
Nämen.. Jag kommer inte uppdatera under helgen utan det blir några tidsinställda inlägg (om dom nu fungerar som dom ska) Och så skriver jag på måndag då ja har kommit hem. De blir awesome! :)



En riktigt dålig bild som ni kan kolla på. Det är från Hemavan då vi åkte upp med korgliften i somras. Riktigt fint vare :)

Skoterkläderna



For ju som sagt igår och skulle kolla storlekarna till våra kläder som vi skulle beställa efter. Hittade jackan och byxorna som jag ville ha och dom var assnygga! Ena armen var rutig medans den andre var svart och så vare nå nitar format som stjärnor på bröstet. Och byxorna var helrutiga. Enda problemet var att det var nå extra foder just vi arslet så det blev mega tajt och det var tveksamt om jag skulle få in nå skydd när det var så tajt. Men vi bestämde storlek och kollade vidare. Hittade en jacka + byxor åt Victor på outlet som vi testade för skojs skull och vad hittar inte jag om denna dress för 799kr TILLSAMMANS! Det är ett grymt bra pris så det gjorde som inget att den var lite förstor. Den jackan jag kollade på kostade 3000 bara för jackan så det var helt klart värt det! Tror dock att det skulle vara 799 kr för jackan och 799 för byxorna. Men vi frågade och vi hade tydligen fel ;) Awesome! Enda nackdelen är att den inte är fodrad dvs. man måste ha ganska mycket kläder under misstänker jag. Men då är den vindtålig och vattentålig ;)

Dag 11 - En till bild på dig och dina vänner



Varför bjuda på EN till bild när man kan bjuda på TVÅ bilder till? Ska försöka kirra lite fler bilder tillsammans med brudsen någon dag, har verkligen inga bilder på oss :(

Visste du detta?

99 saker du nog inte visste om mig

1. Fullständigt namn? - Maria Veronica Olofsson
2. Exakt ålder? - 17 år och nio månader!
3. Vart bor du? - en byhåla utanför ume
4. Bor tillsammans med - Med mina underbara föräldrar och min lillebror :)
5. Husdjur? - Hunden Nemo, som hitta nemo ;)
6. Färg på ditt hus? - ljusgrön/ljusblå/grå... beror på väder och vind helt enkelt!
7. När är du född? - 2 februari 1993
8. Klass? - BP2H
9. Vilket år tar du studenten? - 2012
10. Något jobb? - Japp, faktiskt :)
11. När ska du sova ikväll? - Har ingen aning, men elva kanske? :)
13. Duschat idag? - nej det har jag inte gjort 
14. Kramat någon idag? - lillebror, fast han ville inte :] smådissad ooja!
15. Pussat någon idag? - nope
16. Vad har du ätit? - En massa gott :D
17. Dagens klädsel? - svarta jeans, svart hood och en färggrann tishaaa
18. Dagens smink? - mascara, eye-liner, foundation och rouge :)
19. Dagens sötnos? - Du.
20. Dagens roligaste? haha lillebror, alltid! Blondare blondin får man leta efter!
21. Har du många vänner? - Jag har mina närmaste och så några fler. Lyckligt lottad helt enkelt :)
22. Hur många har du kysst? - Det får du allt klura på ;)
23. Vem kramade du senast? - Ojjj, Emelie kanske?
24. Vem pussade du senast? - Alma på huvudet :]
25. Hur många har varit otrogna med dig? - jag tror det är uno.
27. Har du pojk-/flickvän? - Nope
28. Vem pratade du med i telefon senast? - pappa.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - pappa: OK. Vi höres.

FAVORIT:
31. Film? - oj, den var svår! Remember me kanske? :)
32. Låt? - Hot damn woman eller first date
33. Mat? - Taccos, tråkigt nog!
34. Dryck? - Vatten eller cola :]
37. Stad? - Just nu lilla staden Agios Nikolaos.
38. Land? - Oj, Grekland kanske?
39. Ämne i skolan? - Byggämnena. Och italienska!
40. År? - Det är många. Men mitt nya favoritår är nog 10/11 för det kommer hända mycket nytt nu i vinter!

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Dig.
42. Personen du kysste? - ;)
43. Gången du spydde? - Väldigt länge sen. Typ när jag hade migrän senast?
44. Gången du grät? - Kommer inte ihåg :O
45. Pizzan du åt? - I fredags med Idisen! Buffé dessutom :D
46. Gången du var i göteborg? - när jag var tre tror jag
47. Gången du var i stockholm? - 2009, men ska dit på fredag ;)
48. Gången du var full? - Hahaha känner du mig eller? Om det vore så hade inte bilen varit i garaget :)
49. Gången du var hög? - have never been and will never be.
50. Personen som såg dig gråta? - Emelie? eller ida? :O kommer inte ihåg!

ANTINGEN ELLER:
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror helt på :)
54. Tv-spel eller datorspel? - tv spel
55. Singel eller upptagen? - Upptagen.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - nu kände jag mig riktigt gammal. Länge sen man var där!
58. Ragga eller bli uppraggad? - helt klart uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - paradiset
60. Svart hår eller blondt? - blond men helst brunett
61. Blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits? - choklad!!
63. Göteborg eller stockholm? - har nog ingen talan där
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - är man lika duktig som mig så fungerar bägge lika bra!
65. Coca-Cola eller Fanta? - cola
66. Pizza eller kebab? - kebabpizza
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - både och
69. Leva eller dö? - leva
51. Svart eller vitt? - beror helt på tillfälle.

ANTAL:
70. Personer du älskar? otroligt många!
71. Personer du hatar? - hehe några hatar man väl alltid?
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Har ingen aning
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmar-period? - 1
74. Glassar du ätit på en dag? - haha kommer inte ihåg men aa.. många?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Oj, hann bara med en konsert som jag tjuvlyssnade på, men de kanske var en festival? Kommer inte ihåg
76. Gånger du haft minnesluckor? - haha ska man komma ihåg sånt? ;P
77. Piercingar har du? - 4 i öronen
78. Personer du saknar just nu? - .  saknar mina bruds och dig
79. Gånger ditt hjärta brustit? - ojojoj, några gånger. Bara att blicka framåt och hoppas på det bästa!

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Dig.
81. Ska du träffa imorgon? - kanske moster, amlis, alice och tobbe. Sen familjen och så får vi se.
82. Sjöng du senast för? - Viktor och Oscar tror ja ;P
83. Hade du senast en MSN-konversation med? - Viktor
84. Spelade du tv-spel med senast? - lillebror
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Dig.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - haha va?
87. Förtjänar att dö? - skolan
89. Vill du sova brevid inatt? - Dig.
90. Gör dig glad? - mina underbara kompisar.
91. Gör dig ledsen? - Mycket.
92. Vad vill du helst göra nu? - sova
93. Önskar du att du slapp göra? - skolan
94. Vill du ha nu? - en underbar pojkvän
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Först julklappar, sen fundera på födelsedagen. Huvudsaken att jag får vara med familjen och att alla mår bra, då är jag nöjd.
96. Längtar du till? - Dig och fredag som fan :D 
97. Tycker du om dina betyg? - Vet inte hur det ligger till än men de finns ju brister, helt klart!
98. Ångrar du i ditt liv? - mycket. Men så är det väl alltid?
99. Är det bästa som har hänt dig? - mina vänner

Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad/ledsen/uttråkad/arg/uppspelt

Någonting som alltid har varit viktigt för mig och kommer alltid att vara är musik. Det är någonting som man kan minnas till, skratta till, dansa till, prata till, träna till.. aa, ni fattar vad jag menar!

En låt som jag lyssnar på när jag är glad.
En låt som jag lyssnar på när jag är ledsen.
En låt som jag lyssnar på när jag är uttråkad.
En låt som jag lyssnar på när jag är arg.
Och så en låt som jag lyssnar på när jag är uppspelt.

Haha okej, jag erkänner. Jag vet inte va jag lyssnar på när jag är arg... Men den där låten var inte helt fel iallafall ;)

You can't tell me how it should be


Shopping av alla dess sorter


(Bilden är en länk)

Idag efter skolan så ska jag, pappa och victor iväg och kolla på skoterkläder. Både depå "uppvärmingskläder" och så kläder som vi ska tävla i. Kommer bli pretty awesome! Hade först tänk mig en mer tjejig jacka + byxor men så hittade jag den perfekta. Så ni får se den då den har kommit till oss ;)

Dag 09 – Något du är stolt över de senaste dagarna

Någonting som jag alltid brukar vara duktig på är att skjuta upp saker ifall jag blir stressad. Jag stänger helt enkelt av som Ida säger. Ibland är det super bra och ibland inte alls så bra. Men någonting som jag har gjort dom senaste dagarna är att ta tag i dom sakerna som jag har skjutit upp. Som att plugga och det är ju kalasbra! Så idag ska jag fortsätta på den stigen, och onsdag och torsdag! Ett sista ryck helt enkelt innan jag drar till Stockholm och släkten! Efter det hoppas jag på att jag kan fortsätta jobba från noll igen. Brukar alltid kännas bättre efter lite ledighet ;)


Life is good

Livet känns på ett sätt riktigt bra just nu. Gick precis igenom träningsövningar med Jonna på gymmet och det känns kanon! Ska träna enligt det imorgon då jag även är ledig! SÅÅÅ HIMLA NICE! :D Så bara för att retas hade jag tänk visa hur min vecka ser ut ;)

Måndag (idag); Varit i skolan, tränat och ska sedan rensa kläder.
Tisdag; LEEEDIG, träna, plugga och fixa lite sånt ;)
Onsdag; Skola och dans, pretty awesome!
Torsdag; LEEEDIG, utv. samtal, träffa almisen och så packa.
Fredag; STOOOCKHOLM OCH SHOPPA JÄÄÄÄVELLLL!!! Blir sedan att träffa släkten där nere resten utav helgen och på måndag far vi tillbaka till umeå och jag är ledig verkar det som! AWESOME! :D

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut



I. miss. you. I. need. you.


Dag 08 – Ett mål att uppnå denna månad

Förlåt om jag tjatar om godis. Men mitt mål denna månad (fram till julafton) är att vara godisfri. Frågan är om jag lyckas då jag är så sjukligt beroende utav choklad, men vad ska man göra då man int tål de? :( Så det är mitt mission att inte äta godis fram tills dess! :D


150 inlägg senare...


I will try to see everything from the light side, but it's not that easy

Det där med att "söndag är och förblir en vilodag" har börjat på att tappa sin betydelse ganska så mycket, även om man inte är hemma. Började dagen med Italienska hemma hos Ida följt utav en lite vilostund (guld värt, annars skulle jag se i kors just nu) och nu ska jag fortsätta med svenska uppgifterna. Inte lika taggat då jag börjat på att bli osäker på hur jag skriver i arbetet. Jag pratar ju med dialekt och det varierar ju på vem jag pratar med. Pratar jag med farmor och pappa pratar jag mer bonska och om jag jobbar pratar jag typ klockren svenska. HUUUUR kommer det sig? Ska iallafall försöka med texten några gånger till och sedan maila läraren. Mer än så kan man inte göra. Efter det ska jag belöna mig själv med mormors underbara mat och efterrätt och mys med lillAlma. ♥

Dag 07 – Bild på någon/något som har haft stort inflytande på dig



Min pappa har gjort mycket för mig. Min mamma med självklart, men pappa har hjälpt mig så mycket. Inte bara med jobb och skola utav även med motorintresset.
Hade det inte varit för min fina far hade jag inte gått på Bygg Högskoleinriktning tror jag. Jag hade gått ledarskap, sam eller någonting dylikt. Och om pappa inte hade visat mig vart läckten och allt sånt var hade jag antingen hoppat av eller fått IG i kursen.
Hade det inte varit för pappa hade inte min BMW stått i garaget och väntat på mitt körkort. Hade det inte varit för pappa hade jag nog inte haft mitt jobb som jag har idag. Hade det inte varit för pappa hade jag nog inte masat mitt feta arsle ner till gymmet för att träna inför skotersäsongen. Listan går att göra lång men en sak som slår allt det som jag skrev innan är att: Allt går bara man vill. Pengar är inte det viktiga utan det är att ha kul.


Grattis på farsdag världens bästa pappa! ♥

Dag 06 – Favorithjälte och varför



Min favorithjälte är Pippi Långstrump.
Varför? Det är enkelt. Hon är stark både fysiskt och psykiskt. Hon bor själv i Villa villekulla och tar hand om både sig själv och sina djur.
Hon är sjukligt stark vilket gör att människorna runt om henne, speciellt bovarna om jag minns rätt, blev rädda men hon använde inte sin styrka till någonting dåligt. Lite busiga saker kanske men..
Varför hon är min hjälte är för att jag också skulle vilja vara stark och inte "använda" de på fel sätt. Jag kan vara grymt hårdhänt och stark när jag vill det men också om jag kramar en kompis så kan jag liksom krama sönder henne. Det är ju inte riktigt meningen men så blir det bara. Sen har jag gjort illa människor med vilja, hur hemskt det än låter. Det har jag skuldkänslor för idag men då var jag så grymt arg på den personen som gick i min klass. Sorry for that men när man målar med vit färg i röven på en så blir man inte speciellt glad.
Men jag lär mig och försöker lära mig.
Pippi kunde ju så varför kan inte jag ;)


Lyckan, kärleken och meningen med livet



Om det är någonting som jag verkligen älskar så är det att se kärleks/drama filmer. Det finns verkligen ingenting bättre än att se en film som man kan leva sig in i och verkligen känna att, fan de där vill jag också ha!
Idag så var jag iväg med bästa vännen och såg på Lyckan, kärleken och meningen med livet. En film som faktiskt var helt okej. Den var lite för lång och man fick mest bara se då Liz (?) försökte hitta sig själv helt enkelt. Hon lämnade sin man bara sådär, hittade en 28 årig kille dagen efter och huxflux så är hon i Italien utan 28 åringen. Den delen var nog den bästa faktiskt eftersom jag och Ida båda läser Italienska och kände igen många utav orden. Man ville helt enkelt bara fara till Italien, äta en massa god mat, träffa underbara människor och köpa förstora jeans så att man kunde äta ännu mer. Och sen att hon bara lämnade sitt liv och försökte hitta sig själv var inspirerande och jag vill verkligen fara iväg som hon gjorde, helt klart! Men sen mot slutet blev det faktiskt lite träsmak i rumpan eftersom det blev så långdraget med att hitta sig själv. Hela livet gick typ ut på att glömma ex-maken, meditera, lära sig språk, meditera lite mer och aa, ni fattar. Sen det som gjorde hela filmen får ni helt enkelt se själva eftersom det är en sån bra film ;) Så pallra er i väg till närmaste bio salong och se denna film!

Dag 05 – En bild på någon du har varit hos



Jag har varit hemma hos världens sötaste Alma, moster, Tobbe och älsklings Alice! ♥


Dag 04 - En vana du har som du önskar att du vore utan



Jag har alldelens för lätt att falla för sötsaker av olika slag.
Sockersuget är verkligen någonting som jag skull vilja bli av med och jag kämpar för det!
Har inte varit utan godis så länge utan sedan i Fredags? men det fungerar fortfarande och jag hoppas på att jag klarar av att låta li godis ;)
Wish me good luck!


Keep up with the good spirit

Älskar att logga in på bloggen och märker att en kommentar eller två har lämnats! Underbart! Keep up with that!
Dock vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om, så om ni har något förslag så kan ni tipsa om det. Skolan och träning tar som över lite right now så att berätta vad man har gjort under dagen och visa nå bilder på dagens outfit eller dylikt kändes inte så jätte roligt. Så fortsätt att lämna fotspår utav er, och så ger ni mig lite tips om vad ni vill läsa. En frågestund kanske skulle passa bra? :)

H I T  M E  W I T H  Y O U R  B E S T  S H O T !

You never know when the knife is going to stab in your back



Pappa: Men herreduuu så du se ut!
Jag: VAA? Va äre?!?!?!?!
Pappa: Jamen du är ju alldelens svart runt öge!
Jag: Det var ju som tanken...?
Pappa: De e ju lik bra att jag hämt tjära och mål på de, lika effektivt!

Pappa: Hur mkt kommer du vilja tävla nästa år tror du?
Jag: Jaaa, de beror på om ja ha en egen skoter eller inte.
Pappa: Men jag tänkte mer på eftersom du fyll 18 och vill flytta. Och så vet ja ju int hur mkt jag orkar köra runt till tävlingarna.
Jag: Du tror jag är dum eller? Skoterkillar är oftast snygga och så kan jag ju ta b, c, d, e kort om du nu skulle vilja de. Hur svårt kan de va?!
Pappa: Veronica.... Det är en sak att ta korten och att faktiskt kunna köra!

Tackartackar, snälle pappa ♥

Your arms around my neck is what I need right now



Tänkte ba ge er en riktigt plötpuss som morfar brukar säga och visa er min nya hårfärg som Emelie hjälpte mig med igår! Blev riktigt nöjd även fast det blev mörkare än jag trodde. Men, det är som sagt bara färg, det försvinner! :)

Dag 03 – En bild på dig och dina vänner



Ritad utav världens bästa cici.
Den enda som saknas på bilden är Elvira, men hon ritades in väldigt snabbt på bilden. Dock så har jag inte den bilden.
Men bruden, du är inte bortglömd hos mig! ♥


Remember to take care of the one you love beacuse you never know when you will loose that person

Idag har jag hunnit med;
♥ vakna tidigt
♥ ätit frukost
♥ att träffa Jonna som ska hjälpa mig och Victor med träningen inför skotersäsongen
♥ gymmat en timme
♥ stretchat
♥ mätat hela kåpan på släpet
♥ fått veta att farfar är på sjukhuset (kanske inte så mkt att hunnit med men.....)

Nu ska jag;
♥ fixa någonting att käka
♥ duscha och fixa mig
♥ få tag i Emelie
♥ gå till farmor och kolla om hon behöver nått
♥ plugga i massor!

Dag 02 – Historien bakom ditt bloggnamn



Eftersom jag har haft två bloggar innan denna (tokveroniica och smilemysunshine) så hade jag inte tänkt att ha en till blogg men mina underbara vänner tvingade mig. Och då blev det ett enkelt bloggnamn enligt mig själv. Olofssonnns.blogg.se med lite inspiration från min hotmailadress ;)

Dag 01 – En nytagen bild på dig samt berätta 10 saker om dig som ingen ännu vet



♥ Jag gillar att kolla ner eller bort på korten som jag tar på mig själv. Tror det beror på att man ser gladare men också hemlighetsfullare ut.. Någonting äre iallafall, men de är ju inte helt fel! :)
♥ Jag har i hela mitt liv velat ha långt och lockigt hår men när jag väl fick långt hår permanentade jag sönder håret så det blev kort, rakt och slitet istället.
♥ Jag har aldrig haft hål i mina tänder även fast jag har druckit så mycket o'boy osv.
♥ Jag älskar att vara med hela familjen. (mormor, morfar, moster+familj, våran familj och morbror) Även om jag bara står ut att vara med dom några dagar så älskar jag det ändå. (brukar vara 35 grader varmt inne så kan vara därför ;) )
♥ Jag somnade under förlossningen så dom fick väcka mig med en spec.väckarklocka. Tycker det är lite komiskt eftersom jag mest bara sover nu också.
♥ Min garderob är så full att det ramlar ut saker. Ändå använder jag typ inget utav det eftersom jag är så osmart så jag köper saker som inte passar ihop med varandra. På riktigt.
♥ Jag klarar inte av att vara i mitt rum om allt är sönderstädat. Går direkt och lägger en massa saker på skrivbordet bara för att visa "jaaaaa, jag bor här, låt mig va!" typ..
♥ Jag suger på att köra cross, även fast jag vill ha en egen. Det är sant! När vi hade 85cc, så skulle pappa visa mig en massa starter, eftersom jag inte kunde köra iväg. Han kraschade och sedan körde jag inte mer även fast jag har velat. Nu har vi en 250 som jag ska testköra i sommar om jag inte får ihop pengar till en 150cc hög. Hör av er om ni vet någon som säljer!!
♥ Jag är höjdrädd som jag vet inte vad, men ändå lyckades Victor, Anton, Jesper och Jimmy sätta mig i uppskjutet eller vad den heter (den på grönan.) Jag slutade andas då vi sköts upp och började andas då vi stod på marken igen. Var sjukt nära på att svimma!
♥ Jag har börjat på att älska olika sorters rock och även att spela xbox. Någonting har hänt but I like it! ;)

Jag kommer bli dödad pga dessa bilder så njut över att du har sett dom!



Eftersom sladden till min externa är sönder IGEN så gick jag in på gammbloggen och hittade dessa fina bilder.
Vi var i Piteå på Pite havsbad och firade Maja som fyllde 16 år.
Tyvärr hittade jag inte någon bild där alla är med men vad ska man göra?
Hade iallafall askul där borta! ♥


30 days and 30 things

För att få lite mer blogginsiration och lite mindre "idag har jag gjort detta och imorgon hoppas jag på det här" så tänkte jag ta hjälp av denna lista. Det går ut på att man ska skriva om varje punkt, en gång för varje dag. Ni lär märka hur det går till! :)

Dag 01 – En nytagen bild på dig samt berätta 10 saker om dig som ingen ännu vet
Dag 02 – Historien bakom ditt bloggnamn
Dag 03 – En bild på dig och dina vänner
Dag 04 - En vana du har som du önskar att du vore utan
Dag 05 – En bild på någon du har varit hos
Dag 06 – Favorithjälte och varför
Dag 07 – Bild på någon/något som har haft stort inflytande på dig
Dag 08 – Ett mål att uppnå denna månad
Dag 09 – Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad/ledsen/uttråkad/arg/uppspelt
Dag 11 - En till bild på dig och dina vänner
Dag 12 - Anledningen till varför du började blogga
Dag 13 - En bild på ditt rum
Dag 14 – En bild på dig och ditt rum
Dag 15 – Sätt din favoritspellista på random. Vilka 10 låtar spelas först?
Dag 16 - En till bild på dig
Dag 17 – Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför?
Dag 18 – Planer/drömmar/mål du har i livet
Dag 19 – Vad brukar folk kalla dig och varför?
Dag 20 - Någon du kan tänka dig att gifta dig med/vara med senare i livet
Dag 21 - Bild på något som gör dig glad
Dag 22 – Vad gör dig unik?
Dag 23 – Något du har ett sug efter ofta
Dag 24 – Ett brev till dina föräldrar
Dag 25 – Om man kollar i din handväska/väska, vad skulle man hitta då?
Dag 26 - Favorithändelse nästa år
Dag 27 - Varför gör du denna 30-dagarsutmaningen?
Dag 28 – En bild på dig för ett år sedan, och en från idag. Vad har förändrats?
Dag 29 – Vad har du lärt dig senaste månaden?
Dag 30 - Din favoritsång


ALLA JÄVLIGT COOLA GRABBAR, TA OCH KOLLA HIT! JAG HAR EN HELT AWESOME BRUD ÅT ER!!

Hej hallå där brudar, grabbar, Sverige, Europa, världen, universum och cyberspace!
Määndy här och jag har anlänt till denna blogg endast för att skapa kaos och oreda! Eller njaa, okej... så kanske det inte är, men lilla Virriga Verran har i alla fall givit mig hennes lösenord bara för att jag ska kunna ge er den bästa gästbloggningen ni någonsin skådat! Tro mig!

När hon gav mig denna förfrågan visste jag först inte riktigt vad jag skulle kunna skriva för busigt. Vad skulle jag egentligen kunna ge för något som både tillfredställde er läsare och samtidigt ägaren Veronica? Då kom jag på den fantastiska idéen om en kontaktannons! Veronica har varit singel way too long now, så det är på tiden att hon finner sig en riktig karl! Och vem kan inte beskriva henne bättre än släktingen och barndomsvännen Amanda Määndy The One And Only? Eftersom jag tycker att Veronica endast förtjänar det bästa så ska jag verkligen se till att beskriva henne på bästa sätt, så att alla ni guldklimpar där ute ÄNTLIGEN fattar galoppen och nappar på denna pingla.

Okej, uppfattat? Jamen då kör vi!



Ignorera den glittriga lilla tönten till vänster och koncentrera er bara på mästerverket där till höger. Har ni någonsin skådat en sådan skönhet? Nä, trodde väl inte det.

Denna asnygga brud heter Veronica Olofsson och hon föddes den 2:a februari 1993 till vår allas stora glädje. Hon gillar sånna där grabbiga grejer såsom crossar, bilar och motorer och tränar nu även för att bli en helt fantastisk skoterförare, vilket jag vet att hon kommer att bli. Veronica är nämligen en av de mest målmedvetna människor jag känner. Vill hon något, då kämpar hon för det! Hon går andra året på programmet Bygg med Högskoleinrikning och på fritiden så tar hon hand om sin hund Nemo, tränar, pluggar och umgås med vänner när hon inte tjänar pengar och jobbar. Det är ett under att hon hinner med allting!

Nu tänker ni säkert; "Vafan, både en rik, snygg, målmedveten och motorintresserad brud? Det blir nog inte bättre än såhär!" Men jag kan lova dig, det blir det!




Man vet alltid vart man har Veronica. Hon finns alltid där när man behöver henne. Det kanske låter klyshigt, men det är bara sanningen. Eftersom vi är släkt så har vi lekt med varandra sedan vi var små. Fast sedan förlorade vi kontakten, innan fotbollen tillslut förde oss samman igen och då kändes det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Hennes hjärta är gjort av renaste guld så du bör handskas försiktigt med det. Veronica är inte en tjej som låter sig trampas på! Och hon har många vänner runtom sig som hjälper henne ifall hon skulle ramla.

När Veronica skrattar lyser hon upp hela rummet och man kan inte låta bli att skratta med. Hon har världens sötaste skrattgropar och hennes blåa ögon får en att drunkna. På sommaren får hon också några små fräknar på näsan vilket är jättefint tycker jag!

Man har hemskt lätt för att prata med Veronica om allt möjligt som faller en in. Men speciellt roligt är det att prata om pojkar över en kopp te i hennes kök, om vi nu inte dansar loss till lite rockmusik inne på hennes rum istället, för det är också väldigt roligt. Veronica är en så förståndig tjej. Hon är så himla fin och jag är så himla glad över att ha henne i mitt liv.

Dock så behöver hon även en man i hennes liv. SÅ NU ÄR DET BÄST ATT DU LYSSNAR!



Som hennes vän vet jag att Veronica hemskt gärna skulle vilja drunkna i ett par bruna vänliga ögon och kunna leka med fingrarna i ett brunt lite halvlockigt ruffsigt hår som slutar just vid hans öron. Sen så vill hon gärna måsta sträcka lite på sig för att kunna pussa honom men han bör inte vara så lång och smal att han går av när man kramar honom. Han ska gärna ha den där lite rockigare stilen med kanske en och en annan tatuering på armarna, för det är väldigt snyggt tycker hon. Hon gillar killar som ser ut ungefär såhär;



Men utseendet är inte allt! Veronica behöver en kille som är social, vågar vara sig själv och är charmigt snygg med ett leende som dödar. Hon behöver någon som kan ta med henne ut på resor och festivaler i sommar. Han ska kunna leva livet och kunna liva upp Veronicas vardag när den känns som värst med en massa galenskaper! Men han ska även bara kunna ta det lugnt och ligga och mysa framför TV:n. Sen så bör han alltid kunna berätta för Veronica hur fin hon är och hur mycket han tycker om henne. För det är något som hon verkligen förtjänar.


KÄNNER DU DIG TRÄFFAD?!
Är du den där helt grymma coola killen jag just beskrivit eller tycker du, precis som alla andra, att Veronica bara är hur otroligt underbar som helst? Då ska du höra av dig till min snitsiga mail; [email protected] , så ska jag se om du är tillräcklig god för henne. Var inte blyg! Gör det bara! Jag vet att du vill!

Vi hörs när vi ses folks!
Kramar från Määndy!


PS. Veronica!! Vi måste verkligen ta nya bilder tillsammans du och jag! Jag hittade bara bilder från stenåldern! Tur att du är lika snygg som alltid på dem i alla fall. Thihi! PUSS!

You will always bee loved



Idag var vi och hälsade på moster, Tobbe och mina underbara kusiner Alice och Alma. Alma är nyfödd så det blev en massa gosande, pussande och diskussioner om vem som skulle hålla i na. Men det gick bra och hon var så snäll och söt. Ett älskat mirakel från första stund ♥


A place in your heart had been nice



My heart have felt like this before.
It was a long time ago but it still remember how it was.
How the heart start to run as soon you look at me.
But can I take the chances to see if you feel the same way?
Have I the courage to be hurt again?
Will it always be this hard beacuse it feels like I'm loosing you.


Hair



Jag vill färga håret mörkt. Inte svart eller så utan jag vill ha typ hasselnötsbrun färg, som jag hade förut. Fast det kanske är jätte mörkt? Kommer inte ihåg riktigt ordentligt men de blir nog bra. Problemet som jag har är att jag har nytagit hål i örat och det är drygt 1,5 veckor kvar innan jag får byta örhänge.. Kan man ändå färga de eller ska man vänta? Tänkte eftersom man inte ska ha i örhängen då man färgar och sen kanske hålet blir inflamerat? Svårt val :(


Näe, nu äre fan slut me det hära


När jag kom hem efter Kreta vad jag så less på allt som socker innehöll. Jag ville inte ens ha lättdryck. Så jag slutade helt enkelt att äta godis, chips och allt sånt där och tro de eller ej men det gick hur bra som helst! Jag kom ihåg med träningen igen efter två, tre veckors uppehåll (tränade inte på kreta) och det kändes underbart att äntligen vara på väg att klara av att träna i mer än tre/fyra veckor och sedan slänga in skorna på hyllan. Det har jag varit expert på tidigare. Denna gång fortsatte jag istället att jogga och i september månad så köpte jag ett gymkort. Mitt första egna gymkort. Jag har tränat regelbundet sedan dess två till fem gånger i veckan. Ibland mer och ibland mindre. Det har varit jobbigt och det har varit lätt. Ännu har jag inte ledsnat men gissa vad? Joo, jag började ju självklart att dricka dricka och äta godis efter att jag köpte gymkortet. "men vafan, om jag tränar mycket göre ju ingenting om man äter lite godis!" var min tanke. Det är inte så att jag är missnöjd med mig själv utan jag blir äcklad av tanken av allt socker. Ändå äter jag godis. Varför? Bra fråga hörru! Därför lägger jag nu godiset på hyllan och inte joggingskorna. Det är vad som får mig att må bra så varför förstöra det med godis? Jag har ju dessutom blivit laktos, tror vi iallafall, så jag får ju ba ont i magen när jag äter choklad och godis är ingenting utan choklad. Därför säger jag nu tack och hej till godis. Tack och hej! För nu ska jag fanimig klara mig utan :)

You taught my heart, a sense I never knew I had



Typ så trött som jag är på bilden är jag just nu. Fast värre. Snart kommer jag försova mig eftersom jag inte hör mobilen ringa. Lyckas alltid vakna just innan den sluta låta så de känns ju kanoners (Y) Annars har jag i dag och imrn kvar innan jag har ett minilov på 4 dagar. Det gillas starkt!

See for ever



Rasmus Seebach - Engel


Hahahaha har lyssnat om och om och om igen på den här jävla låten. Varför låter det som att han sjunger "hyundai"? Jag kopplar bara till bilmärket och börjar skratta lika mycke varje gång. Kanske dags att ta igenom några timmars sömn? Ohyes..

I want to be in your arms


We♥it


3 November 1993 föddes en underbar människa!



Idag är det världens bästa Majas födelsedag. Hon fyller 17 år och jag kunde inte varit mer glad över att ha henne i mitt liv! Hon är den som alltid finns för att stötta, trösta eller bara prata. Det är hon som bryr sig mer om andra än sig själv. I bland är det bra, ibland inte.
Jag har många fina minnen med Maja men det skulle ta en evighets evighet att berätta om dom så jag sägar bara: Grattis världens bästa Maja! Hoppas att du får en fin födelsedag och att du börjar på att bli frisk! :) ♥

I'm only being my self and no one else



Jag gick vilse på den långa stigen att hitta sig själv.
Det är otroligt svårt att hitta den man verkligen vill vara, tycker jag iallafall, och jag är väldigt glad över att ha hittat en stor del av mig. Veronica Olofsson.
Jag är inte bäst i världen. Jag är inte heller snyggast i världen. Men jag har lärt mig att livet inte alltid är lätt. Man måste vara med 110% hela tiden och det tar krafter. Men livet blir så mycket lättare.

Jag är jag. Duger inte det så finns det rätt så många andra människor på andra sidan. Och vem vet? Det kanske är bättre. Det viktigaste just nu är att JAG trivs.

Det har varit otroligt mkt musik på slutet. Men varför klaga? :)



Swing life away - Rise Against


Haven't you heard?

Så att texten i förra inlägget blev helt knäppt :( Försökte fixa de men de gick fan inte :( Någon som har tips på hur jag fixar de? (Gå in på amandas blogg <---- för att läsa om varför jag svarade på dom frågorna med låttitlar från Danko Jones som förövrigt är mina favoriter sedan två, tre? veckor tillbaka, riktigt bra!)
Nu hade jag iallafall tänkt att ta mig till gymmet och träna lite innan det blir att krascha riiiktigt hårt i sängen. Mobilalarmet ringde 05.20 imorse och det kommer de göra hela lovet. Tur att mitt jobb äger, annars hade det inte gått så bra! :) Imorgon blire iallafall montage så man får vara ute och göra lite annat än pappersarbete och telefonsamtal. Nää, nu ska jag sluta ordbajsa och träna! CIAOOOO! :)



RSS 2.0