Det gör ont

Idag är ingen bra dag, verkligen inte! Började med att jag vaknade upp i Bygdsiljum där vi hyrt stuga. Käkade frukost, pappa kallade mig blek (hade nog lite feber hehe) och efter det drog vi med båda skotrarna mot träningen. Körde lite fel (haha hur ska man veta vars leden går hela tiden? Inte lätt alltid! Och när vi väl kommer fram är blöder jag lite näsblod (Y) grejt ! Testade iallafall att köra några varv och det var helt underbart! Gick hur bra som helst! Tills jag fick styret i magen..... asså hur lyckas man? Tror även att jag slog i skallen för den gör oooootroligt ont! Men, det kunde ha varit värre och det kommer bli värre ju mer man kör. Jag körde ju inte direkt snabbt. 
Efter det hann pappa och victor bara köra några varv innan skotern stannade. Det hade farit in en plattgrej i fläkten! Helt omöjligt att den skulle lyckas ta sig in där, men självklart gjorde den de. Så på Måndag blir det inte bara att fixa tändplattan i Storuman, utan även fläkten. Grejt.
Nu har iallafall smärtan i magen försvunnit mer eller mindre, gjorde inte så ont efter 5 min men det har kommit och gått :( Men som sagt. Värre saker kommer nog att hända. Bara att bita ihop :)
Imorgon blir det att vara barnvakt med mamma åt lillalma! Hur söt som helst! Under tiden ska Alice på skidskola :):):)

Sweet as sugar

Min söta tremening Julia tjatade om att jag skulle göra ett inlägg så här har du! :)

Allt blir vad man gör det till

Roligt schema resten av vårterminen vill jag lova, nooooot. Varannan Måndag har jag sovmorgon till 9.40? Och fram tills den 18onde februari har jag fysik A på fredagar 2-15.40 ungefär. Hej, vad roligt liv man får.
Bland detta ska även läxor in, teori och körning till körkortet (hoppas det går snabbt att få proven överstökat), sen träningar, skoterkörning, och sist men inte minst så måste kompisar in också ;) 
Men som rubriken säger; Allt blir vad man gör det till och jag ska göra mitt liv till någonting bra. Våren kommer säkert bli pain in the asa men efter det kommer sommaren, solen, bad, kompisar och en massa roliga saker. :)
(tack blogg.se som gör att jag inte har sett kommentarerna som har kommit in. Inte alls många ;) men jag har ändå missat dom hehe)

Sometimes, life will become perfect

Efter en underbar fredagkväll med dom bästa brudsen och skoterdemo med bästa vännen under dagen så känns de ganska skönt att krascha i soffan. Är fortfarande förkyld och hostar som en galning. Inte okej vill jag lova då jag har kryp i bena. För att minska krypet har jag kickat runt på internet och hittade dessa skor från scorett. Dom som ger mig dom då jag fyller år så blir jag glaaaad :)
Imorgon är det träning i Bygdsiljum men bilen kommer fara iväg utan mig, tråkigt nog :( Blir att krya jävel och komma tillbaka till veckan förhoppningsvis.

blomma blad en miljard

 

Seriöst.. Är det någon människa som vill köpa/byta hals med mig? Det är en väldigt fin hals med lite ansträningsastma men tar du medicin och har bra kondis så fungerar halsen utmärkt! Först till kvarn gäller :)

Jag orkar inte vara sjuuuuk. Det förstör ju bara för mig så himla mkt :( Har en miljon saker som jag borde göra och ta tag i men jag orkar inte. Sitter som en jag vet inte vad och stirrar in i väggen typ.
Lyckades till och med att somna på bussen i måndags morse. Klev på bussen kring åtta och somnade på min hållplats (dvs den första) och vaknade när vi var i stan. Trött tjej? Nää, tror du de?
Måste ta tag i livet och hoppas på att det här släpper snart :/

If you want to live tomorrow you have to make the best out of the day today



Så arg som jag var igår på mig själv har jag inte varit länge. Var så himla less på min kropp och förkyldning att jag inte visste vars jag skulle ta vägen under träningen. 3 varv tror jag att det blev sen hälsade en halssmärta på som hette duga. Gjorde så ont och så astma på det. Och kyla. Var inte ens kul. Gick runt i depån med händerna på skallen och försökte andas. Gick ju sådär eftersom jag hade alla skydd på mig och man får då axelskydden i nacken om man ska he upp armarna..
Aja, det går inte att älta det här som ett psyk utan det blir att ladda om. Ska verkligen vänta ut denna förkyldning nu så att det försvinner och förhoppningsvis är jag tillräckligt frisk för att köra skoter hela helgen! På lördag har jag hört att de är skoterdemo i bull? :) Får se om det blir att vara där eller köra i bygdsiljum :) Kul kommer det nog bli hur som helst :)

Laughter is the best medication



Kemi har aldrig varit så överdrivet kul tycker jag. Iallafall inte då man gick högstadiet för det gick alltid snett. Antingen blev lärarn arg, det blev rökbildning eller någonting annat kul.
Nu på gymnasiet har det dock blivit hur kul som helst! Okej, jag överdrev kanske liite där, men alla labbarna som man gör är hur kul som helst. I fredags fick vi göra vårat egna slime och jag gjorde det tillsammans med Viktor och Oscar. Blev lämnad mot slutet då slimet blev till slime så mitt blev kladdigt som tusan (därav den tråkiga bilden) men de var kul iallafall! Det spelades musik, vi dansade(!!) skrattade och drev med varandra. Varför kan inte alla lektioner vara så bra? :)

It's time to learn to be older




Efter en heldag i garaget med pappa och victor så har jag lite bilder att bjuda på. Idag fick jag lära mig att svetsa helt själv och det resulterade i den andra bilden, på den där ställningen :) Det är en ställning som man ska hänga upp skotern på för att få bort all snö och is från mattan. Visst blev den fiiin? :) (okej, jag fick ganska så mkt hjälp av pappa.. men resultatet blev helt okej!) Victor bytte även kåpor på skidoon, där jag även fick hjälpa till. Yes, jag är som en hjälpreda i garaget. :)

You make it real to me

Idag började min dag hur underbart som helst. Pappa började med att skrika VIIIICTOR direkt han kom in i allrummet (vi har ett avlångt rum "framför" våra rum eller vad man ska säga, och eftersom jag har mitt rum först så kommer han ju halvskrikandes förbi min dörr, lyckad kille.. Iallafall, pappa hade kollat ut genom fönstret i köket och sett hur grannbarnen satt och käkade frukost och han började genast misstänka att victor hade skola idag och smsade peter för att kolla om det stämde. And it did. Snacka om att det var skönt att somna om och vakna drygt en timme senare. Skadeglädje är verkligen den sanna glädjen! :D Snäll syster, i know! Och efter de har dagen bara fortsatt att vara underbar. Jag hade körlektion (ooovanligt, eller inte ;) ) och efter de sprang jag över till maja och hennes lägenhet i väntan på att min buss skulle gå. Jag tror helt seriöst att det är bättre att inte planera någonting med kompisarna och sedan spontant titta förbi. Det är ju hur kul som helst att ringa och säga att man är några kvarter bort från lägenheten. Både glädjen hos den andre, men också paniken eftersom (iallafall maja) brukar vilja byta kläder :) hehe, snäll va? :D
Nu ska jag försätta med pluggandet. Både körkortsteori men även att läsa den där fotoboken jag lånade av Ida, den verkar hur bra som helst :):)


Lyckat att detta är den enda bilden på maja från nyår, och hon kollar bort. Inte helt okej ;)

Great things takes time

Efter en heldag med spännande saker, adrenalin kickar, trötta ben, pigg hjärna, mycket biltid så ligger jag död i sängen.
Började dagen kl. 7.45 för att sitta i bilen 9.00 påväg mot Bygdsiljum med en packad bil med alla sorters skydd och ett släpp packat med skoter och diverse tillbehör.
Självklart börjar det med att jag måste byta silikongrejen på ben/knäskyddet (ska visa bild på hur den ser ut någon gång. Man blir stelopererad kan jag lova) med victor och vi far typ halv tio?
När vi kommer fram, spända som fan på att få köra, så är det inte plogat upp till banan. "ääh, det är lössnö, bara att ta fart!" sa pappa. Jotjena. Tog ett tag att komma ut på vägen igen kan jag säga. :)
Under den tiden som pappa försöker ta sig upp till depån så kör Victor några varv runt banan och självklart lossnade det någonting i motorn som behövde insektsnyckel - Självklart är alla våra sånna hemma i garaget. Awesome. Snabbt iväg till Robban och tillbaka för att köpa insektsnycklar.
Efter det gick det bra :) Skotern fungerade bra, och efter tre varv så känns det som att någon sticker en kniv i min rygg. Jag kör ner från banan och bokstavligen ligger över styret för att det gjorde så ont. Man ska nog värma upp lite mer än att sitta stilla i bilen har jag nu lärt mig. Som tur var vände det litegrann där och vi kunde fortsätta köra. Var huuuur kul som helst att vara på banan och köra och känna att gymträningarna har gett resultat även fast det tar på som jag vet inte vad. Long story va? ;) haha, skit samma. Har ändå inget annat att berätta om :) Blev inte heller några bilder på dagen eftersom vi inte fick upp bilen till depån. Men, det blir fler gånger där så det kommer! :D

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Efter mycket frånvaro på gymmet under jultiden (har varit förkyld och hängig hur länge som helst) så har denna vecka verkligen varit en träningsvecka. Precis som det ska vara. Mycket skönt vill jag lova att vara back on track! Endorfinerna är på topp och dit är jag påväg också! Har ökat alla vikter i veckan, ett steg/träningspass tror jag att det har blivit. Det är riktigt bra, och det känns bra vill jag lova! :) Mamma blev helt paff då jag berättade om hur mkt jag tar i olika maskiner och fria vikter. ;) Men, det är så det ska vara!
Nu är iallafall alla styrketräningar över för denna vecka, ska jogga imorgon hade jag tänkt och sen på lördag hoppas jag på att vi får köra skoter, även fast vi inte har nå lampor eller någonting sånt (A) Men det löser sig nooog :D

Smile baby, smile



Efter en halvstressig dag så åkte jag med mamma till Louise. Var hur härligt som helst att träffa henne igen och bara vara. Visste ni att vi kan bara ligga i sängen och inte göra någonting? Musiken spelar i bakgrunden och man kan typ somna. Hur härligt som helst vill jag lova! Bytte även till mig massage mot en fiskbensfläta. Helttidsjobb typ med Louises långa hår :] Men det gick braaa :) Dock så gör mina knutar inte ont då man ska massera ut dom? Heeeel skumt vill jag lova :(

I want to see you smile


Söt Alma ♥

Imorgon är det dax för körlektion på körskolan igen. Efter sådär 9 veckors uppehåll? Tur att jag har kört mycket hemma kan man då säga! Imorgon ska det planeras uppkörning och allt sånt så man kan ta kortet så snabbt som möjligt efter 18 årsdagen. Om jag är taggad? OOOJA.
Blir även att kliva upp tidigt imorgon. Tidigare än idag. Runt åtta tiden måste jag upp så jag hinner träna innan bussen går klockan 12! Awesome :)

Nyår 2010/2011 del 2




Bara för att halva min kamera var full av bilder på Filip på nyår så får ni se vad han tyckte om ginon och glassen som serverades till efterrätt. Ser ju riktigt.. gott ut? Ska börja lämna kameran framme på ett bord i fortsättningen så kanske man hittar ännu fler knasiga kort? ;) haha


I can hear you scream

Någonting som är verkligen plågsamt är man far typ 15 mil, upp till Bygdsiljum för att kolla på en skoterbana. När skotern inte ens fungerar. 13 mil har den gått och vi skulle stärka den. Vad tror ni händer? Joo, den startar men ingenting elektroniskt fungerar, den får alltså ingen laddning :( Bajs.
Imorgon ska pappa iallafall fortsätta på skotern och förhoppningsvis är den snart körbar igen. Börjar bli ganska sugen på att köra nu, speciellt efter att ha sett alla andra köra idag!! Asså det var inte ens kul ju :( Ville typ sno en skoter :( haha!


Nyår 2010/2011 del 1


Årets första blogginlägg är även årets roligaste video



Denna film gjorde jag, Maja och Filip i Onsdags då vi var i Majas lägenhet.
Skrattar fortfarande så tårarna sprutar, hoppas du tycker de var lika kul ;)


RSS 2.0