SKRIK FÖR ATT DU ÄR GLAD

K L A R A D E   F Y S I K P R Ö V N I N G E N   M E D   T O L V   P O Ä N G,   G O D K Ä N T   V A R   T O L V,   F E T T   S K Ö N T !

It's probably cause, you think you're cooler than me.

Asså det här med att träna på morgonen kommer nog aldrig att bli min grej. Jag klarar helt enkelt inte av att springa! Igår när jag sprang broarna runt så gick det kalasbra och jag förbättrade tiden med en minut sedan förra gången och det kändes kalasbra med astman, fötter, allt! Gissar på att jag blev för kaxig för jag ställde klockan på åtta imorse (har sovmorgon till 11.25 och hade bilen ;) ) för att käka och sedan jogga. Hann ba förbi kvarteret så fick jag typ astma. Inge bra alls :( Men, de är bara att ta nya tag och kämpa på :) Tycker att ja har gjort det grymt bra sedan jag började springa! Har hunnit förbättra tiden med två minuter ungefär och snart ska jag börja springa längre :) LÄNGTAR!
Det där med godiset då? Jorå de går kalas :D än så länge iallafall ;) Har hållt mig borta från det klassiska man köper på skolan typ cola och smågodis. Har inte ens druckit saft! :) Dedu! Får hoppas att det fungerar ett bra tag till, speciellt då man tränar :)

Welcome to the danger zone, step into the fantasy, you are not invited to the other side of sanity

Katy Perry Ft. Kanye West - E.T

Furunäs Bullmark IK F93/94

Ojojoj vad detta lag är saknad! Stämningen, spänningen och vännerna, de var obeskrivlig! ♥

Baby, good bye

Idag är det en stor dag i historien! okej. kanske inte. Jag ska ännu en gång försöka sluta äta godis, då det har gått över styr. Klarar mig verkligen inte utan godis, och de vet dom i min närhet om! Haha! Nämen, någon gång måste man väl skärpa sig och bli av med sitt beroende? :) Så ni kommer att få vara med på denna jävulska resa för den kommer inte bli lätt vill jag lova :(
Just nu: Trött och hängig. Vill typ sova i tusen år. Men de kanske också beror på att vi har 24.5 grader inne och det går inte att få de kallare pga våra fönster. Till sommaren kommer vi att ligga på 30+!

G L A D P Å S K


Nu är det sommar nu är det sol, nu är det koskit i hagen

Längtar tillbaka grymt mkt! Måste utomlands i höst, så äre ba :)

Tjatja allihopen! Sitter i detta nu på våran stora altan och chillar i solen! Det är grymt jävla härligt ute och dagen blir bara bättre! :) Om nån timme ska jag hämta kusinen från stan och sedan blire kanske lite chill här ute innan vi drar oss in i relaxen! :) G R Y M T med andra ord :) Glad påsk på er alla! :)

I just want to dance


I'm coming home, tell the World I'm coming home

Titta sötAlma! Snart springer hon runt me oss andra ;)

Någonting som har slagit mig är hur konstigt det är att vara hemma på påsklovet. vad finns det att göra här liksom? Brukar ALLTID vara i stugan under sport och påsklovet med mormor och morfar (okej, förut vare i husvagnen, men nu stugan) men varför inte i år för?!! Känns asskumt ! Men det är lika skönt att vara hemma faktiskt. Har sovit så sjukt mkt dom senaste dagarna och jag känner mig ändå död. Duktigt?
Har iallafall kommit igång med joggningen igen och det känns huuuur bra som helst! Trodde det skulle gå sämre men tydligen inte :D Så om kanske tre veckor ska jag utöka springrutten till mkt mer och fortsätta på det! :)

I know уου want mе, I mаdе іt obvious thаt I want уου tοο

I lördags kom Julia och Ida förbi för att sleepa at my place. Hade FF och vi chillade som tusan. Grillning, spontana biobesök och slinga/blondera mitt hår från tolv till halv fyra på natten är vi underbart bra på att göra. Blev väldigt ljust och jag trivs inte helt. Har varit blond förut men jag känner att jag vill inte vara så blond som jag blev. Trodde de skulle bli mer slingor till det bruna, men så blev det inte. Men vi hade kul iallafall och jag blev nerduschad av ida för jag klagade så mkt :( haha! Fett kul! Tjejerna är underbara iallafall och bättre sällskap kunde jag inte ha haft! :) Vi for även ner till campus och såg amanda och majas match! :) Suuuuper! Träffade även kusinen Cissi som kommer på fredag, då ska jag be henne hjälpa mig med mitt hår :]

Don't let me go

Igår var jag med världens bästa Maja och pluggade en massa. Eller försökte plugga en massa. Det blev en del gjort men jag behövde nog göra lite mer. Iallafall! Tog kort på maja, plugget, mig själv och allmänt konstiga saker. Det resulterade i att jag la kameran på stolen och helt plötsligt var klockan kvart i nio och jag for och hämtade pappa på flyget. Kände på mig att det var någonting som inte stämde. Tror du inte jag hade rätt? Eh, jo! Kamerajäveln låg kvar på stolen! Ungefär såhär såg jag ut när jag kom på de:
Ringde snabbt till kaféet där vi satt och dom hittade den som tur var :D Såhär cool kände jag mig när jag hämtat kameran och väntade på bussen tillsammans med Nina:

You can't say what you want or take what you want or choose the moods that you fake when you want

Tyler Hilton - Gad Acustic version
Försöker få in kemin i huvudet men det är lättare sagt än gjort. Sitter istället och skriver av raderna från boken utan att riktigt veta vad orden innebär. Istället lyssnar jag på din spellista och bara drömmer mig bort. Den är underbart bra och jag fortsätter bara att lyssna. Låtarna har jag hört men det var länge sedan. Du har tagit fram om igen och gett dom en ny sida av sig själv. Eller var det just för att det är din spellista som jag fastnar?

Tävlingsskalle kallas det

Snackade med Jullbull på msn för typ en halvtimme sen. Hon hade precis varit ute och joggat runt tåls så vi började spåna på en liten tävling som vi ska ha. Grenarna inom tävlingen är:

Armbrytning
Uthållighet på 2 km
Snabbhet 100 m
Simning snabbast till mål (hur långt?)
Hårdast mage
vad mer?
STOLEN LÄNGST!
*Armbrytning
*Uthållighet på 2 km
*Snabbhet 100 m
*Simning snabbast till mål
*Hårdast mage
*Stolen längst
Lite smågrenar som kommer bli superkul tror jag! :) Blir att träna som satan nu då vi ska ha det här den sista juli! Vill verkligen inte förlorar så jag kommer verkligen ha ett bra mål att sikta mot när jag tränar - sånt är kalasbra! :)
(Har inga bilder just nu eftersom jag har ominstallerat datorn pga virus, men jag ska ta och skärpa mig! :) )

What are words, If you really don't mean them

Chris Medina - What are words


Varje söndag är likadan för den innehåller samma ångest över den kommande veckan

Söndag. Sista dagen på veckan. Dagen före helvettesmåndagen. Söndag kunde vara en bra dag om man slapp att plugga. Eller aa, alla dagar skulle vara mer awesome än vad dom är ifall man slapp plugga - men det blir till de man göre till och jag försöker istället tänka "fan vad bra, nu kommer  jag lära mig någonting!" Får bara hoppas på att de stämmer ;)
Iallafall, jag hade tänkt visa en fin bild på hur jag ser ut right now men då hade ni blivit rädda. För jag är inte så fin just nu, ska plugga och orkar inte göra nått med mitt fina hår (a) Igår var jag iallafall ute och joggade i ganska så högt tempo enligt mig själv och det känns! Det gör ont att stå upp men de visar bara att de tog vilket är bra! Kunde knappt gå upp för Lollans trapp igår kväll men de vare värt för hon färgade mina fransar och bryn + så snackade vi en massa, lika mysigt som alltid! 
Tänkte iallafall sno före och efterbilder från hennes blogg så ni får se skillanden, helt otroligt :)

Alla andra är i en helt annan värld än vi två

Travie McCoy - Cooler than me
(låten börjar inte direkt!)

Lördag morgon och resten av världen sover nog just nu. Iallfall dem i min ålder. Men det gör inget för dem kommer vakna bakis tror jag, de flesta iallafall. 
Själv ska jag ta bilen ner till stan för att jobba. Har inte gjort det sedan i December och jag är peppad som fan på att sälja! Dessutom är det utförsäljning så jag hoppas att många kommer :)

You are amazing

Tagen på Kreta, Agios Nikolaos

Jag vill till värmen nu!

I know it's not your fault, but I'm a locked door and inside I'm a mess by someone before

Heeey peeps, hur är läget? 
Jag känner mig supertrött men superglad av någon anledning. Kanske för att de finns kvar superduper mycket smörgåstårta sedan igår då mamma fyllde 40. That's right! Min mamma är fortfarande ung! :)
Gårdagen var iallafall rolig och mysig! Började klockan 11.25 och som vanligt räddar bilden mig ♥ den är superbra fasten den är lite seg på att accelerera! :) När jag kom hem iallfall så möttes jag i dörren av min kära moster som hämtade pengar. Vi skulle köpa pizza till middag! Fatta lyxen att först få köra bil till och från skolan och sedan mysa med kusinerna en hel massa! (Middag betyder ju att dom stannar lääänge :D) Morbror, farmor, farfar, faster och thomas kom även förbi och fikade med oss så jag klagar inte :) Blev en del prat om att jag vill utomlands och dom ska förhoppningsvis hinna med att hämta lite kataloger från hotell i Agios Nicolaos, där vi var i somras. Jag är taggad iallafall!!
Nä, nu syns de att jag har fått i mig kaffe så jag ska avrunda. Jag + kaffe = ordbajsning i massor.
(Min förkyldning har gått över till irritation i halsen men jag hoppas på att kunna ta mig ut och jogga inom en snar framtid, är grymt sugen! :D)

Don't you see it's wrong, can't you do it right?

Bildkälla

It's all about faith

Jag vill. Jag kan. Jag ska.

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skilja på om jag vill va med dig

Länk
Jag är så trött på våran - redan. Slask, regn och halvdåligt väder kan bara försvinna! 
Flera meter snö med blå himmel och några minus eller strålande sol, grön gräsmatta och plus 25 minst.
Det är antingen eller och så är det med livet också för här gör vi inget halvdant.

I used to be a sweet heart, I used to be a sweet heart

Tiden flyger verkligen bara iväg! Blir helt tokig på att helgerna är så korta i jämförelse med veckan, rättvist? Eh, nej. Iallafall så tänkte jag bara säga att min helg har varit hur kul som helst! Har spenderat den tillsammans med min bästevän i bull eftersom våra föräldrar är borta (hennes är utomlands och mina är på tävling tsm med lillebror) så det passade ju kalasbra. Blev även tjejkväll igår hemma hos henne så det blir tummarna upp för det! 
Har inte hunnit plugga så mycket som jag trodde så det blir att ta tag i det nu. Lika bra eftersom jag har prov måndag och tisdag :( Bläääää. Tycker skolan kan ta bort det där med prov och låta eleverna rita och leka ist, mkt roligare! :) Nä, de funkar kanske inte haha!
Här har ni iallafall en bild på min bästevän i brist på bilder. Hon har lyckats facerapa mig flera gånger och även spotrapa mig :( (Hon la in 100 låtar från samma album på min spellista och min mobil ville dö en gnutta :()

RSS 2.0