My life...

Blev utmanad utav Amanda att göra denna lista. Det går ut på att man ska ta ett band/artist namn och ta deras låttitlar för att svara på dessa frågor. Du får inte upprepa en låttitel flera gånger och du måste ta en ny artist/band. Man kan alltså inte ta samma band som den som utmanade. Man ska efter att man är klar utmana sina kompisar men jag gör det enkelt för mig. Vill DU göra denna lista, do it. Du kan dock inte sno listan härifrån eftersom jag har högerklicksskydd på min blogg.. ;)

Mitt liv enligt Danko Jones;

Är du man eller kvinna?: Hot damn woman
Beskriv dig själv:  Sugar High
Hur du känner dig: Had Enough
Beskriv stället där du bor: Never too loud
Du och dina bästa vänner är:  Still In High School
Hur är vädret?: Active Volcanoes
Favorit-tid på dagen: Sleep Is The Enemy
Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?: Like Dynamite
Hur är livet enligt dig?: Something Better
Beskriv ditt nuvarande förhållande: I Want You
Din rädsla: Invisible
Ditt bästa råd: Take Me Home
Hur du skulle vilja dö: Sticky Situation
Din själs nuvarande tillstånd: Tonight Is Fine
Ditt motto:  Apology Accepted

Halloween 2010



Määndys bilder från halloween! Lite halvflummiga men helt underbara. Det var verkligen en lyckad kväll igår och jag, tror alla andra också, tycker att de var kul :D Speciellt att klä ut sig. Tydligen var varannan människa på festen clownrädda men de fungerade iallafall ;)

Take me back to



Agios nikolaos, Crete, sum.-10


Gårdagens outfit



En vit skjorta från pappas gardirob.
Svarta byxor från H&M.
Vardagssminkningen, lite fondation, eyeliner (flytande) och så mammas röda läppstift.
Blodet är från en dryg unge.
och mina ögon blir sådär då jag just har ätit, fattar inte varför... kanske borde söka läkarhjälp? :(
Juste, färgade mitt hår svart och permanentade det lite :) Vad tycks?

Standing were you left me



Tröttare människa än mig får man ju leta efter. Är så grymt trött så det finns inte.
Blir att dricka MÄNGDER utan kaffe på jobbet för ikvl är det halloweenfest hemma hos cec :D
Är taggad till tusen och jag tror det kommer bli en underbar kväll! :D

Wake me up inside, tell me theres a reason to take another step



Rise Against - Under the knife



Höstlov...?

Imorgon så får vi höstlov. Kommer verkligen bli asskönt med lov! Jag mena, det kommer verkligen bli kul att jobba hela veckan! :) Haha, jag vet att det lät liite fult, men det är sant! Måste även plugga en massa vilket känns mindre kul, men jag har bara mig själv att skylla. Egentligen. Måste göra svenskan som jag var tvungen att göra om och så börja plugga fysik så jag klarar kursprovet. Känns inte lovande men jag ska kämpa! Har turen att Peter kan hjälpa en! Det tackar man för! Tanken var att han skulle komma och hjälpa mig med matten idag, men de blev lite knasigt när vi snackade med varandra så vi skulle ta de på onsdag då vi träffas på jobbet :) Det blir nog bra!

Jag längtar till Stockholm!!




Jag vill shoppa!!! :D

Tumelie gästbloggar!

haha känner mig över seriös för tillfället :D veran sitter och pluggar matte jag jag sitter vid datorn och har nyss skickat ett gästblogginlägg in i framtiden! hihi tycker att det var in skit kul sak, kommer typ göra så på min egna blogg så att man kan läsa vad man skrev mkt serare och man inte mintes det ;D

Jag vill iaf bara säga det roliga sakerna att snart är det lov, tagga! och jag troligen ska få sluta med min medicin (fick vet det iadag så jag är happyface!) haha min läkare var så glad idag han satt och vi satt bara och skrattade åt allt :D kan inte bskriva hur underbar denna dag känns! Inte bara för det utan även för att jag sitter brvid underbara veran! hihi nämen nu ska jag gå på min svenska lektion(min första lektion för dagen;)



hih minns du denna dag och hur kul vi hade :D


/kramar gästbloggaren http://tumelie.blogg.se

Her hair, her hair falls perfectly without her trying



Bruno Mars - Just the way you are

Mycket man vill ha man ack så lite man får



Jag vill...
...åka utomlands och åter få lite färg. (jaa Ida, jag kan va brun om jag vill!)
...ha lov.
...ha körkortet så man slapp stressa till bussen, mena helvetesskjusen.
...ha en ny garderob med underbara kläder. Just nu har jag lillebrors tjocktröja på mig ♥
...ha en lägenhet i stan.
...sova i massor.
...vara under vattnet och kolla på fina saltvattensköldpaddor.
...ha min iPod och hörlurar. Dom ligger hemma i köket.

Med andra ord så stressade jag till bussen för att frukosten var för god. Eller näe, där ljög ja. Mackorna var brända och jag fick tvinga i mig dom. Bussen kom klockan 07.36 = den brukar ALLTID fara förtidigt annars. Självklart inte idag då jag drog på mig jackan på väg till bussen. Med okytna skor och iPoden hemma. Ohyes happy days!

Memories



Min födelsedag 2007! HUR SMÅ VAR VI INTE DÅ? Och amandas lyckade tårtbild med min nya kamera. "Du kan gå närmare, närmare" *grädde i linsen* hahahahaha! ♥

Livin' for the day



När jag blir rik som fattig ska jag köpa en viper.. eller fixa en lika snygg motivlack som denna där uppe på en BMW. Vadå rena rama drömmen? :)

Det kommer bli en långt natt i natt



Världens sämsta bild som är gammal men budskapet är samma! Håller på med att plugga en massa kemi inför provet imorgon och jag säger bara en sak - Natten kommer bli lång! Pappa har precis kokat en kanna(!!!!!!) kaffe till mig. Har redan druckit 4 koppar sedan klockan sex men det är ju en annan femma. Klädnypor i ögonlocket kändes inte så lockande ;) Måste även göra en film av alla klippen som vi gjorde på stan med ettorna. Blir intressant då jag suger på sånt :P

It has been a perfect day



Gissa vad vi två har gjort nu ikvl? Vi har hängt på gymmet och pumpat jävel! ;) Riktigt härligt att ha med någon som man kan snacka med för en gångs skull. Det är nämligen inte varje dag som man får sällskap av Oscar på gymmet. Men vem vet? Det kanske blir ändrig på saken? Hoppashoppas :D

Nu: Försätta plugga kemi. Varför sa ingen att Ivert lärde ut saker som var på gymnasienivå förut för? Min kurs hade varit underbar lätt bara jag hade orkat mer i högstadiet... aja. Plugga vare!

Du vet väl om att du är underbar?



Idag eftet skolan, och under skolan för den delen, så har jag varit med denna underbara brud. Har inte träffat henne på 100 år och pratat ordentligt utan att någon annan har varit med. Så det var awesome! Dessutom var Café Göteborgs krossad kladdkaka inte heller fel även fast min mage dog efteråt, men det är ju en annan femma!

Baka, baka liten kaka



Idag ska jag baka en massa känns det som. Är sugen på det iallafall ;) Pappa ville ha mackor eftersom det kostar mycket att köpa när man  kan göra egna för en liten peng. Då kan man lägga det på bensin, olja eller dylikt ;) hahaha! Hoppas att Alice är tillräckligt frisk för att komma över på en liten fika. Och att Anneli kan klämma ut den andra kusinen. En vecka över tiden idag! Stackarn :(


I will make it



Nästa år är det jag som ska hoppa sådär. :)

Bloggdesign

Äntligen är designen uppe! Har varit lite seg när det gäller designen men nu är den uppe iallafall! :) Vad tycker ni? Hiss eller diss? :)

Update: hahaha ooppss, hoppas att det funkar nu ;)

I think I will start by saying, I like you



Det börjar bli väldigt farligt att jobba på mitt jobb har jag märkt. I veckan som varit så har grabbarna tagit upp en massa fina kaminer till visningen och jag vill ta hem en till mitt rum och bara mysa. Fatta var härligt att ha en kamin nedanför sängen, som värmen fötterna. Fan vad skönt. Dock har jag inte plats eller pengar.. och det skulle nog bli ganska så varmt inne i mitt rum... man skulle typ dö. Näe, nu ska jag sluta babbla :) Chiao!

Save some face, you know you've only got one. Change your ways while you're young



Tiden springer i väg och dygnet har för lite timmar känns det som. Skola, prov och inlämningar sammarbetar inte. Eller så är det jag som prioriterar konstigt. Men allt verkar hamna åt sidan. Till och med träningen. Denna vecka var ingen bra träningsvecka. Men så är det ibland, man är inte superwoman hela tiden och ibland blir man supertrött istället. Så är det nu. Ögonen vill läggas ner, huvudvärken är på g och jag är på väg i säng. That's right. Runt 21.00 på en fredag kväll. Men jag är som sagt smådöd och dessutom jobbar jag imrn, like every saturday. Fungerar de med ;) Kameran ska iallafall få luftas imrn tror jag. Har kommit asmycket snö + kyla = en happy veronica :D C YA!

New hair



Före, efter och efter.

Idag har jag äntligen klippt mig. Det blev ingen större mega skillnad. Men det känns bra. Allt det slitna är borta, det är tunnare men samtidigt inte för kort och så blev luggen fixad. Awesome tycker jag men va tyck ni? :)

Bullkalas med fiskedamm... sa vi att han fyller 17 år?


Vi började kalaset med lite snack, paketöppning och fika. Och ang. whiskey grejen.. Det var en plastfisk i den med två plastpåsar med vatten. ;)



Igår kväll så var vi bjuden hem till Öbom för blir bullar, tårta och fiskedamm! Yes! Vi hade fiskedamm med lite överraskningar i påsarna. Fanns bland annat lite knäckebröd och rostade mackor ;) Var iallafall en underbar kväll med underbara vänner. Hoppas att du blev nöjd över din kväll öbom! :)

Lång weekend

Wazzaaaap? ;) jag ligger i sängen, funderar på om jag borde göra mig klar för jobbet men näe. Inte än. Det kan vänta en kvart eller två. Har en sån tur att pappa ska skjutsa in mig till jobbet idag eftersom jag och några fler ska till Öbom på kalas senare (om man nu säger så? Bullar och tårta skulle vi iallafall få) och så håller jag på att bli förkyld. Inte lyckat i know :( Men jag tänkte iallafall bara säga att jag lever och jag ska jobba hemma på måndag. Med jour dessutom. Min moster är höggravid och ska ha Alice, min kusin, i några dagar eftersom hennes pappa skulle bort på nå grejs. Så ifall hon måste fara in så ska jag hämta Alice i stan :) Det gillas! :)


Top 5

Hejsan! :) Eftersom jag ligger hemma sjuk och inte har någonting att göra så tänkte jag visa fem av mina top favoriter bland olika låtar right now :)



Hot damn women - Danko Jones



Hang with me - Robyn



Stay - Miley Cyrus



More than a love song - Augustana



Love the way you lie - Eminem ft. Rihanna

10 things I like about you



Efter att ha varit med om en konstig dag rent ut sagt så visade min lillebror detta underbar youtube klipp. Snacka om att han ger allt ;) Om ni startar detta klipp -  se klart allt! Det är typ bättre på slutet än i början! :)

Sccchhhteeekigt

Hittills på dagen har jag:
-
Fått reda på ett PRODT-prov. Nära MVG gränsen var jag (han hade bara kollat igenom det typ) utan att lära ett häfte som var viktigt! (Läraren glömde bort att ge oss de)
- Haft rast sedan kvart i tio.
- Köpt upp mina pengar i cafeterinan som emelie var skyldig mig. Det gick det kaffe och macka.
- Ätit lunch med underbara Emelie som jag träffar allt för sällan numera.
- Pratat med Louise i telefonen så jag knappt har nå batterier kvar i mobilen. Smart drag dära!
- köpt min första take away kaffe någonsin. En caffe latte och det satt mycket fint! Tur det, annars hade det varit onödigt att investera med 100 kr på detta kort.
- Fått veta att CSN-kortet fungerar på barista EFTER att jag köpt kaffet och laddat kortet. Damn. Hoppas det fungerar att använda den även fast man vill använda CSN, annars blir jag ledsen i ögat :(
- Fått kreta känslor av caffe latten. Smakar precis som där. Fast det var lite varmare i muggen denna gång! :)
- kommit på att jag blir övertaggad och speedad av kaffe...

AJAAA, nu ska jag ha italienska! CIAAOOOO :)


Hahahahaha jag dööööör

Det är inte ofta som jag klickar på det folk länkar på facebook men jag ångrar inte att jag kollade på den här underbara filmen.. om man kan kalla det film? :) AJA, iallafall. Ni måste kolla på den!!!! :)

---------->http://existenz.se/out.php?id=27945 <---------

Bloggdesign på G



Håller på att knopa ihop en ny design. Har tröttnat på den vita tråkiga designen så nu ska den bytas ut. Har dock problem med headern och vet inte vilken bild jag ska använda mig av men det kommer upp förr eller senare ;) ;)

I have heard that you like me, is it true?



Ännu en gång går jag in på den där mappen. Mappen sedan Kreta resan med familjen. Den där underbara resan som jag vill uppleva igen. Värmen, glädjen, stranden, människorna.. aa, typ allt. Att ena dagen vara på sommarjobbet och gjorde det sista arbetet med paddan. Grovarbetet som gjorde att jag blödde näsblod i nästan 30 konstant.  Det som gjorde att ryggen värkte. Men det var värt det, verkligen värt det eftersom jag fick två u n d e r b a r a veckor på Kreta. Jag ska tillbaka dit. Iallafall fara utomlands snart känns det som. Måste få se solen, stranden och framförallt det underbara vattnet.

Men tills dess så ska jag längta till stockholmsresan som ska göras med mamma. Det kommer bli awesome! Dessutom hörde jag att snön kommer nästa vecka. I HOPE SOOOOOO :)

It's time to look around

Jag är en person som ofta inte kan bestämma mig. Handlar det om inpulssaker så ska det vara NU för annars blir det aldrig av. Och speciellt när det gäller mitt hår. Tror mamma har blivit lite galen på mig eftersom jag kan komma sådär klockan sju på kvällen och ba "mamma! Blev mitt hår NUU!!" och det tar ju sin lilla tid :)
Nu har mitt hår äntligen kommit nedanför axlarna vilket var ett bra tag sedan sist. Och gissa vad jag vill göra nu? Jooo precis. Permanenta mitt hår. Igen. Hade ju det i åtta tror jag det var och mitt hår doooog typ. Inge bra. Men denna gång vill jag inte ha jättekrulligt utan större lockar. Som Lauren Conrad. Hur fint är inte hennes hår? :) 


Vänner är som sköra glasbubblor. Går vänskapen sönder går allt i spillror.


Titta snyggingen till hund jag har! Underbaraste hunden någonsin! :)

Dagen, om man räknar bort skoltiden, så har jag hunnit med att träffa Amanda, ätit en middag jag var allergisk mot (ohyes, laktosintolleranden, stavning?, is back :( byebye chokladen ♥ ) tagit hål i örat, dansat och sedan pluggat italienska :) Ganska så bra om du frågar mig. Träffade Ida också när jag var på dansen, bästaste hon! :) Annars så har jag nog inte så mycket mer att säga. Ingenting roligt iallafall, men ni vet iallafall att jag lever! :)

More than a love song can give, more than a feeling like this



Augustana - More than a love song
Underbaraste låten!


more than my words can explain, more than the sun shines upon your lovely face



Det där med kaffet som jag skrev om i förra inlägget - det fungerar men drick INTE djävulens underbara dryck efter sju! Det blir otroooligt megasvårt att somna annars.. Trust me, tog ett tag att somna!
Annars är dom flesta proven bortgjorda. Hur det gick vågar jag inte svara på. Fysiken får jag tillbaka imrn och aa.. känns inte lovande tråkigt nog!
Imorgon ska jag iallafall ta vara på dygnets alla timmar, plugga som ett psyk till italienskan och sedan träna och vila. Ska bli riktigt skönt vill jag lova! :)

Det verkar vara den enda lösningen. En bra lösning

Idag gjorde jag någonting jag inte trodde jag skulle göra på länge. Jag drack en kopp svart kaffe för att klara av att plugga till byggprovet. Snacka om att jag kände mig gammal och som en byggare med kaffekoppen i högsta hugg. Det var inte gott och det var roliga miner när kaffet var på väg ner. Men det hjälpte.
Efter att ha pluggat sedan cirkus 11.30 med några pauser och annat så var jag nära på att ge upp åtta tiden då jag pluggat en timme (efter en vilopaus med mat och matkoma från pappas goda taccos) med tunga ögon. Termosen stod nära, men det blev bara några klunkar utav det kaffet. Det var kallt och sumpit. Så jag bryggde mitt eget kaffe som jag även bjöd pappa på. Snacka om att jag blev pigg. Dock så var det inte så illa som jag trodde. Det påminde om Kreta då Thomas och Annica tyckte att jag skulle smaka en kaffedrink som var kall. Det var en massa is, grädde och otroligt lite kaffe så det fick ju bra.
Eftersmaken av det här kaffet var äckligare än den på kreta. Verkligen. Men jag klarade av att plugga tre timmar i sträck och knappt blinka. Så även fast jag har varit emot kaffe då det smakar blääää så kommer det nog vara min räddning denna termin, och säkert fler terminer. Sen kommer jag säkert ha lärt mig att dricka det så det blir att man bara vill dricka det för att det är gott. Som typ varm choklad.
Nu har jag helt glömt bort vad det viktiga var i detta inlägg.. Tror att det var om att kaffet kommer skapa fler timmar på dygnet, så man hinner göra bort allt och slipper plugga på söndagar. Tänk vad härligt att bara kunna sova på söndag. Japp, där har vi lösningen! Äckelkaffe är lösningen!

Fredag heeeela veckan

Hey people!
Äntligen är fysiken klar för denna gång. Förvånar mig inte om jag får IG för jag har inte fattat så mkt, ovanligt när det är fysik? Eh, nej.
Men en sak som jag tänkte på var Määndys inlägg om Idol-Olle (och lite andra grejer ;) ) så har typ alla tjejer jag har träffat/snackat med denna vecka pratat om denna kille. Jag har typ fattat nada eftersom jag har suttit otroligt lite vid dator och tv då plugget har tagit den mesta tiden. MEN jag såg honom då han var med på dom första uttagningarna. Jag satt och gapade med öppen mun för att han var så bra. Ändå kommer jag inte ihåg hans namn. Vare för att han var så bra? Jag vet inte. Men hans röst har jag inte glömt bort. Så galet jävla bra och nu ångrar jag mig att jag inte har sett Idol denna vecka. Om Olle går vidare så kommer jag nog vara bänkad ;) Jag hoppas på att det går bra för honom :)

RSS 2.0