Ännu en dag var gjord



Ännu en arbetsdag är gjord och det känns som att vi får mer och mer att göra under mindre och mindre tid. Bara att bita ihop - man lär sig sjukt mkt och hur konstigt det än låter, jobbet är hur kul som helst!
Nu ska jag göra det jag är bäst på. Göra så lite så möjligt på så lång tid som möjligt, innan det är dags för ett dödarpass med lillebror a.k.a privattränarn. Han tar bokstavligen död på mig när vi är ute och joggar, vilket är bra. ;)

The ocean



Norrmjöle - Havet - Sand - Blåst - musik - Kompisar - Sol - Badning.
Innan sommaren är slut så ska jag fara till Norrmjöle med dem bästa.

100. Relaxation



Norrmjöle. Det finns nog inget härligare ställe på sommaren än just Norrmjöle. Dom som har varit där håller nog med mig. Under midsommardagen (tror det blir midsommardagen) så följde jag med mina föräldrar och Sandströms ner till havet. Nästintill vinstilla, havet vilade och solen lyste. Det är verkligen underbart- Sååååå,  denna bild blir nr. 100 - Relaxation

Glad midsommar!!


Midsommarafton kommer att tillbringas i underbara Norrmjöle tillsammans med våran familj och familjen Sandström. Får väl se vilka som är där, om någon från campingen känner igen oss eller hur det blir. Känner mig så sjukligt trött och sliten att det finns inte. Det blir inte bättre heller på att tänka på hur jag mår. Inte bra, är sjuk. MEN vi får hoppas dagen blir bra iallafall :) Glad midsommar allihopa!

Have you seen the world like I have?


Kvällen spenderades med denna fina tjej. Emelie. Ser ni hur fiiiin hon är?! Jag köpte hennes lillasysters långobjektiv och självklart var vi tvungen att springa ut och fota. Riktigt bra blev det även fast det var lite ovant. Nu ska jag sova. Hade tänkt ligga i sängen senast tio för att vara pigg imrn, men det verkar gå mindre bra.. 3 min kvar, bara att skynda sig!

This is the real life


Jag längtar tills lönen är på kontot så att man kan köpa ett nytt objektiv. :)


Så lyssna på mig, solen skiner kanske bara idag



12 timmar sömn, uppstigning 8 och sedan till jobbet som började 10. Sista lördagsöppet innan semestern - skönt. Älskar kunderna som kommer in, men det ska bli grymt skönt att vara ledig också.
Nu ska rum och toa städas, har nämligen hört att underbara maja kommer förbi imrn om det inte blir ändrade planer.
Kanske blir det en promenad med hunden i regnet? Tycker faktiskt det är hur härligt som helst att vara ute när det regnar... :)

The last song



För några veckor sedan(?) var jag på bio tillsammans med underbara Louise och kollade på the last song. Jag är en sån som inte brukar gråta till filmer. Det går liksom bara inte. Men nu, på bio dessutom, så satt jag och storgrät. Sedan dess har jag också velat ha långt brunt fint hår och bo vid stranden och ta hand om sköldpaddsungar som riskeras att dö. Dock så vill jag inte att allt det sorgliga ska hända. Bara det som är bra, gulligt och roligt. Varför ska det alltid vara så i filmer?

Det är inte alltid så lätt som man trodde från början



Idag har jag och denna tjej gjort ett riktigt dubbeljobb tillsammans med några andra som vi jobbar med. Inge kul, men vad ska man göra? Man vill ju att resultatet ska bli så bra som möjligt liksom.
Dessutom så fick vi en hel del färg på oss, bondbrännan är framme. Samma sak med ansiktet som börjar få färg (OMG) fast haksen är fortfarande lika vit typ.
Nu ska jag sova. Sova så man är pigg inför morgondagen, näst sista arbetsdagen för denna vecka. Det gillar vi, då blir det en dag närmare Kreta, värmen och semester! Awesome!

Ten times around the world, I will still love you



Stekande sol, plattläggning, många timmar på knän, påfrestning för rygg och ben. Men av någon anledning så gör det inte så mkt. För om fyra veckor är jag utomlands. På kreta. Hur underbart? Mycket underbart. Dessutom är Julia hemma från Turkiet då! :D Underbart.
Men fram till dess så måste jag laga moppejäveln som gick sönder igår och fortsätta med sommarjobbet. Och gissa vad? Det känns riktigt roligt att se hur det blir någonting av det vi gör, jag och emelie.

Vet du inte att du är vacker?


Har du någon gång funderat på vad som gjorde allting så svårt?
Har du någon gång funderat på varför skratten blev tysta?
Har du någon gång funderat på hur det var att ha sommarben?
Har du någon gång funderat på hur det skulle vara att bli vuxen?
Har du någon gång funderat på varför man bara inte njöt av att vara barn?
Har du någon gång funderat på vilket bra liv vi egentligen lever även fast det inte alltid är så kul och lätt?


It's dark, to dark to see



Allt jag vill göra just nu, at the moment, är att trycka i mig sååååååå mycket choklad och godis att jag somnar i en härlig matkoma/godiskoma och sova bort det som återstår av dagen. Känslan i hela kroppen går inte att förklara  - har nog aldrig, helt ärligt, varit med om att arbeta på det sätt som vi gjorde igår och idag. Mycket bra kämpat och gudarns vad bra det känns att det går bra.
Skulle dock, som sagt, vara grymt härligt att trycka i sig godis och sedan somna men icke. Nu ska jag försöka tvinga ut mig själv på en joggingtur. Lär inte sluta bra, men man måste alltid testa.

If only, I could remember the good moments we shared



Jag vill komma ihåg hur det var, att bara vara.
Jag vill komma ihåg hur det var, i en värld utan måsten.
Jag vill komma ihåg hur, du kunde få mig att smällta genom att le.
Jag vill komma ihåg hur, det var att bara se på dig.
Jag vill bara vara
tillsammans med dig, i en värld där det inte finns några måsten. Där vi bara kan kolla på varandra samtidigt som jag smälter utan ditt leende.
Men vars hittar man nyckeln till den sortens frihet?


Outside the window


7. Heaven


wonderfuuuuuuuul


Bild lånad från google.

Ligger och käkar vattenmelon och marabou schweizer nöt som en liten belöning efter dagens jobb.
Lyckades sälja en kamin med montage, hur bra säg? :D
Nu ska jag leta en massa saker att ta kort på. Vet om att jag ska till bussjö med lillebror imrn så det lär bli några kort då om vi står bra till :)


1. Introduction



Introduction... jaaa, vars ska man börja? Jag kanske ska berätta om mig själv och visa en bild? Why not liksom så here we go.
Veronica heter jag, är 17 vintrar gammal och bor i staden Umeå. Där går jag Bygg Lokal högskoleinriktning på Dragonskolan med mina 7 underbara klasskompisar. Tyvärr så ska tre, kanske fyra byta klass/skola, men såna vänner har man kvar för livet - det har jag lovat mig själv.

Mer då? Jag älskar pirret i magen och adrenalinet i kroppen efter att ha kört någonting som får över 70 km/h. Vintern var underbar eftersom vi köpte en skoter och en andra kommer i augusti/september, direkt från fabrik!!! LÄNGTAR!! Annars så ska jag även lära mig att köra lillebrors stora cross i sommar - det enda i motorväg som jag inte har förstått mig på... har ingen bra balans har jag fått för mig (A) tror inte jag ska dra så mkt mer, eftersom ni lär märka vem jag är i bloggen. :)


The challenge is here

Utmaningarna att fylla ut hur man vill, måla, ta kort, you name it!
1. Introduction
2. Love
3. Light
4. Dark
5. Seeking Solace
6. Break Away
7. Heaven
8. Innocence
9. Drive
10. Breathe Again
11. Memory
12. Insanity
13. Misfortune
14. Smile
15. Silence
16. Questioning
17. Blood
18. Rainbow
19. Gray
20. Fortitude
21. Vacation
22. Mother Nature
23. Cat

24. No Time
25. Trouble Lurking
26. Tears
27. Foreign
28. Sorrow
29. Happiness
30. Under the Rain
31. Flowers
32. Night
33. Expectations
34. Stars
35. Hold My Hand
36. Precious Treasure
37. Eyes
38. Abandoned
39. Dreams
40. Rated
41. Teamwork
42. Standing Still
43. Dying
44. Two Roads
45. Illusion
46. Family
47. Creation
48. Childhood
49. Stripes
50. Breaking the Rules
51. Sport
52. Deep in Thought
53. Keeping a Secret
54. Tower
55. Waiting
56. Danger Ahead
57. Sacrifice
58. Kick in the Head
59. No Way Out
60. Rejection
61. Fairy Tale
62. Magic
63. Do Not Disturb
64. Multitasking
65. Horror
66. Traps
67. Playing the Melody
68. Hero
69. Annoyance
70. 67%
71. Obsession
72. Mischief Managed
73. I Can't
74. Are You Challenging Me?
75. Mirror
76. Broken Pieces
77. Test
78. Drink
79. Starvation
80. Words
81. Pen and Paper
82. Can You Hear Me?
83. Heal
84. Out Cold
85. Spiral
86. Seeing Red
87. Food
88. Pain
89. Through the Fire
90. Triangle
91. Drowning
92. All That I Have
93. Give Up
94. Last Hope
95. Advertisement
96. In the Storm
97. Safety First
98. Puzzle
99. Solitude
100. Relaxation


Design

Har suttit och snabb fixat en header. vart inte så bra resultat, men det kommer. Var ju ett tag sedan jag höll på med sånt här så allt känns helt annorlunda. ;) nu ska jag fixa ihop den där 100 pics. challenge, det låter väl awesome? :)

två år kvar tralalalalalala


jag vill också känna den där känslan. Känslan av att ha klarat tre år av gymnasiet. Känslan av att gå ut i frihet - du kan göra vad du vill, det är bara du som sätter stopp för det du vill göra!

Två år kvar sedan blir det nog att se lite mer av världen!

You say you care, but you don't know


Sommarlov, vänner, sol, värme, skratt och sena sommarkvällar.
Jag är såååå himla glad och taggad, just för att vi har sommarlov med start sedan igår, men än kan jag inte njuta fullt ut.
På måndag börjar sommarjobbet tillsammans med underbara Emelie och idag ska vi även testa kläderna som vi ska ha. Det blir säkert helt awesome, eller aa, vi får hoppas på det :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0